یکی از نگرانی های افرادی که در حوزه گرفیک کار میکنند، حرفه ای فعالیت کردن و به روز بودن است. استفاده از جدیدترین نرم افزارهای گرافیکی یک بخش از این قضیه میباشد. ولی رشد مداوم و یادگیری تکنیک های جدید بخش دیگری است که طراحان برای رشد کردن در حوزه گرافیک باید آن واقف باشند. اگر شما هم یک طراح گرافیک هستید باید بدانید که رشد کردن هم به رشد شخصی شما کمک میکند و هم امتیاز شما را برای استخدام شدن در شرکت های معتبر به عنوان یک طراح یا فریلنسر حرفه ای را بالا میبرد. آموزش موشن گرافیک
بر اساس یک نظر سنجی که در سال ۲۰۱۹ در وب سایت دریبل تهیه شده و سوالاتی که مطرح گردیده است در این خصوص میباشد که به دنبال یادگیری چه مهارت های هستند که در حوزه کاری خود رشد داشته باشند. برای این نظرسنجی پاسخ های بسیاری از کل دنیا جمع آوری شد. طراحان UX، طراحان گرافیک، مدیران خلاق، همگی نظرات خود را بیان کردند. این مطلب برای بیان تعدادی از محبوب ترین پاسخ ها تهیه شده است.
-
۱. تصویر سازی
در سالهای اخیر یکی از موارد اساسی در دنیای وب، تصویر سازی میباشد. برندهای بسیاری در طراحی های خود از تصویرسازی استفاده کرده اند. چراکه متوجه ارزشی که تجربه کاربری از طراحی محصول آنها کسب می کند شده اند. طراحان زیادی در کل دنیا برای یادگیری تصویر سازی اقدام نموده اند.
با وجود آنکه بسیاری از افراد به صورت ذاتی استعداد طراحی را در خود میبینند، ولی تاثیرات تمرین متداوم برای بهتر شدن در این حوزه را نمیتوان نادیده گرفت. Tom Froese مدرس طراحی و تصویرساز معروف برای بالا بردن مهارت طراحی چند نکته را یادآور شده است:
طراحی کردن از یک جسم بیجان بهترین روش برای بالا بردن مهارت و رشد در تصویرسازی میباشد. بسیاری از افراد ترس درونی از طراحی دستی و طراحی از اجسام بی جان دارند. زیرا طراحی رئال را امری سخت میپندارند. مهمتر از تصویر نهایی روی صفحه، فرآیند طراحی میباشد. برای بهتر دیدن باید طراحی کردن از اجسام بی جان را تمرین کنید و یاد بگیرید.
-
۲. مهارت برقراری ارتباط
اهمیتی ندارد که مهارت های حیاتی موجود در جعبه ابزار طراحان به صورت تکنیکال باشد. موضوع ارتباطات، سومین موضوعی است که طراحان باید به آن توجه نمایند. شما به عنوان یک طراح باید به تفکر طراحی، انتقال ایده و پروسه کاری خود به عنوان بخشی از شغل خود توجه داشته باشید. مدیران استخدام و محصول به اهمیت ارتباطات و کار گروهی پی برده اند و در پروسه جذب افراد به این نکته بسیار توجه دارند. اگر فعالیت های فریلنسری را انتخاب کرده اید، برقراری ارتباط یکی از نیازهای حیاتی در شغل شما میباشد.
آقای Eugen Esanu، یکی از طراحان محصول در مورد اهمیت مهارت های نرم در پروسه طراحی مطلبی را در وبلاگ خود منتشر نموده است و در مورد اهمیت ارتباطات به صورت ویژه صحبت کرده است. بخشی از صحبت های او را در ادامه خواهیم دید.
اگر شما رزومه با ارزشی داشته باشید ولی در مهارت های ارتباطی خود نقص داشته باشید، قانون بازی را به خوبی نمیتوانید اجرا کنید. برای تقویت خود در این زمینه تلاش کنید. بیشتر افراد صحبت هایی که در هفته های پیش شنیده اند را فراموش خواهد کرد ولی شما با یادآوری باید چیزهایی که در مورد اهداف کسب و کار و محصول میدانید را به خاطر بسپارید. ببینید چه اقداماتی مانند برنامه پیش رفته و چه مشکلاتی وجود دارد. در مورد طراحی هم این موضوع صدق میکند. به صورت مکرر در مورد کاری که انجام میدهید توضیح دهید تا دیگران در مورد کار شما اعتماد کنند و اعتماد متقابلی را ایجاد کنید.
-
۳. کسب و کار (بیزینس)
شناخت کسب و کار دومین مهارتی است که طراحان در سال جاری باید به آن توجه داشته باشند. اگر شما به عنوان یک فریلنسر موفق مشغول به کار هم هستید باید در مورد خوب و بد راه اندازی یک کسب و کار به خوبی تحقیق کنید. در ارتباط با چالش های راه انداختن کسب و کار باید آگاه باشید و درس های آنها را به خاطر بسپارید. موضوعات مربوط به مارکتینگ، مدیریت مالی، حض.ر داشتن در شبکه های اجتماعی میتوانند به رشد مهارت های شما کمک کنند.
در ابتدا راه انداختن یک کسب و کار سخت به نظر میرسد ولی برای یادگیری مهارت ها روش های بسیاری وجود دارد. یکی از طراحان موفق به نام Lexi Smith که به صورت فریلنسری فعالیت میکند در مورد نکات راه اندازی کسب و کارهای خلاقانه برای فریلنسرها نکاتی را بیان کرده است که در ادامه به آن میپردازیم:
برای بیزینس خود پلن و نقشه درآمدرایی داشته باشید. حتی اگر برای جذب مشتری بیشتر برنامه خاصی ندارید اما همواره با اعتماد به نفس پلن خود را طراحی نمایید. برای اینکه به درآمد دلخواه خود برسید باید بدانید به چه تعداد مشتری نیاز دارید. چرا؟ بدین دلیل که بی برنامگی باعث بی هدف شدن شما میشود. پس همواره از محور اصلی و تمرکر کاری خود آگاهی داشته باشید.
-
۴. موشن گرافیک
اولین رتبه این ایست مربوط به هنر موشن گرافیک میباشد. به عنوان یک طراح بد نیست که در سال جدید به دنبال یادگیری این مهارت باشید. در دنیای امروزه طراحی موشن گرافیک بسیار پرطرفدار شده است. داشتن این توانایی در لیست توانایی های شما میتواند رویه کاری شما را با تحول خوبی روبرو کند. اهمیتی ندارد که در کدام زمینه طراحی دارای تخصص هستید، موشن گرافیک، UI/UX یا تصویرسازی میتواند باعث رنگی شدن دنیای شما شود.
حتی اگر در ابتدای امر در یادگیری انیمیشن با مشکل روبرو باشید روش های بسیاری برای یادگیری بهتر وجود دارد. البته در گرافیستار آموزش موشن گرافیک به صورت کامل در دسترس است که میتوانید از آن به خوبی استفاده نمایید. Stas Aki ، طراح محصول در Readymag، تجربیات خود را در این زمینه بیان میکند:
توصیه مهم من به افرادی که قصد ورود به دنیای انیمیشن و وب را دارند این است که با تهیه یک ویدئو درک بهتری از یک موشن برای خود ایجاد نمایند. پس از آن در نرم افزار افترافکت تخصص پیدا کنند و و به ادیت فیلم خود بپردازند. با استفاده از تایم لاین و لایه های مختلف میتوانید اصول ابتدایی انیمیشن را به خوبی یاد بگیرید.
حتما بخوانید: معرفی ۵ چالش دورکاری و روش های کنار آمدن با آنها
در این نظرسنجی مشخص شد که برای کسب مهارت پیشرفته در زمینه گرافیک نیازی به یادگیری ابزارها و نرم افزارهای جدید نیست. نیازی نیست که همه ویژگی های جدید اضافه شده به فتوشاپ را فرا بگیرید. بلکه با یادگیری مهارت های غیر تکنیکال میتوانید به بهبود مهارت برقراری ارتباط با مدیریت کسب و کار خود بپردازید. پیشنهاد شما چیست؟ آیا مهارتی وجود دارد که به همراه توانایی های فنی شما برایتان کارآمد باشد؟