×

دوره آموزش ایلوستریتور رایگان ۲۰۲۴ [مقدماتی ایلوستریتور]

در زمینه طراحی، ایلوستریتور به طرفداران خاص خودش دارد و کاربران با استفاده از آن بسیار راضی هستند. ایلوستریتور، که یک برنامه استاندارد در صنعت گرافیک است، برای طراحی حرفه‌ای تصاویر دیجیتال یا چاپی مانند لوگو و کاتالوگ استفاده می‌شود. با اضافه شدن ویژگی‌های منحصربه‌فردی که هر ساله توسط شرکت ادوبی (Adobe) ارائه می‌شود، این نرم‌افزار محبوبیت بیشتری را به خود جلب کرده است.

آموزش ایلوستریتور به شما کمک می‌کند تا به طور خلاقانه به طراحی ایده‌های خود بپردازید. علاوه بر پروژه‌های شخصی و مرتبط با کسب و کار خود، می‌توانید به صورت فریلنسر این خدمات را به دیگران ارائه دهید و درآمد بیشتری کسب کنید.

استفاده از ایلوستریتور یک دنیای متنوع از قابلیت‌ها و کاربردهای جذاب را به شما ارائه می‌دهد. اگر شما به اندازه کافی با این نرم افزار آشنا نیستید، قادر به درک کامل توانایی‌های آن نخواهید بود. به همین دلیل، به شدت توصیه می‌شود که از منابع معتبر و متخصص برای یادگیری ایلوستریتور مقدماتی استفاده کنید. در ادامه به سوال شما پاسخ می‌دهیم: “از ایلوستریتور برای انجام کارهای زیر می‌توان استفاده کرد؟”

دوره آموزش ایلوستریتور از مقدماتی تا پیشرفته در قالب پروژه

در این دوره آموزش ایلوستریتور را از صفر تا صد برنامه را با زبان ساده و جذاب آموزش می دهیم سپس به سراغ اجرای پروژه حرفه ایی می پردازیم.

قیمت دوره: ۱.۲۹۹ هزار تومان

۵۰ درصد تخفیف به مدت محدود

با تخفیف بخرید: ۶۴۹ هزار تومان

دوره آموزش ایلوستریتور
دوره آموزش ایلوستریتور رایگان ۲۰۲۴ ✔️[مقدماتی ایلوستریتور] 237

کاربردهای ایلوستریتور

بعد از تعریف از ایلوستریتور، می‌توان به ارزیابی قابلیت‌های آن پرداخت. ایلوستریتور قادر است تا انواع طراحی‌ها را انجام دهد. از جمله طراحی لوگوها، چارت‌ها، نمودارها، دیاگرام‌ها، کاراکترهای تبلیغاتی، کارتون‌ها، گراف‌ها، کارت‌های پستال، پوسترها، کارت‌های ویزیت، بروشورها، کاتالوگ‌ها، اینفوگرافیک و بسیاری موارد دیگر.

کلیتاً ایلوستریتور برای طراحی‌هایی که ترکیبی از عکس و نوشته هستند، استفاده می‌شود. یکی از ویژگی‌های برجسته این نرم افزار توانایی تولید تصاویر متحرک سه بعدی است که طراحان گرافیک نیز به آن توجه ویژه‌ای داشته‌اند.

یکی از ویژگی‌های کلیدی ایلوستریتور، قابلیت وکتور (vector) است. این ویژگی باعث می‌شود که در مقایسه با فتوشاپ، قادر به تغییر اندازه تصاویر بدون از دست دادن کیفیت آنها باشیم. این ویژگی جذاب ایلوستریتور، باعث شده تا طراحان وب و انیمیشن سازان به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند. همچنین در چاپخانه‌ها نیز استفاده گسترده‌ای دارد.

کسب درامد از ایلوستریتور

هر چقدر که استفاده از یک برنامه بیشتر شود، درصد درآمد حاصل از آن نیز افزایش می‌یابد. در بازار تبلیغات، روش‌های جذاب و نوآورانه، جلب توجه بیشتری دارند، مانند استفاده از دیاگرام و اینفوگرافیک. به خاطر داشته باشید که اگر به عنوان یک فریلنسر حرفه‌ای در زمینه گرافیک فعالیت می‌کنید، باید مهارت‌های لازم را به خوبی کسب کنید و از نکات طلایی و بی‌نظیر استفاده از نرم‌افزارهایی مانند ایلوستریتور آگاهی داشته باشید.

آموزش ایلوستریتور می‌تواند شما را در بازار طراحی گرافیک موفق کند و منجر به درآمد خوبی از این حوزه داغ شود.

دوره آموزش ایلوستریتور رایگان ۲۰۲۴ ✔️[مقدماتی ایلوستریتور] 239

آموزش ایلوستریتور رایگان

ایلوستریتور ابزاری قدرتمند برای طراحی گرافیکی است و می‌توانید از طریق آن درآمد کسب کنید. چند راه برای کسب درآمد از ایلوستریتور عبارتند از:

  1. طراحی لوگو و آرم: می‌توانید به عنوان یک طراح لوگو و آرم فعالیت کنید. بسیاری از شرکت‌ها و کسب‌وکارها به دنبال طراحانی هستند که بتوانند لوگوی منحصربه‌فردی برای آن‌ها طراحی کنند.

  2. طراحی گرافیک و بسته‌بندی: با استفاده از ایلوستریتور می‌توانید طرح‌های گرافیکی برای بسته‌بندی محصولات، کتاب‌ها، مجلات و غیره ایجاد کنید. این طرح‌ها می‌توانند به شرکت‌ها و ناشران کمک کننده باشند و می‌توانید این خدمات را ارائه دهید.

  3. طراحی الگو و طرح‌های تکراری: می‌توانید طرح‌های الگو، طرح‌های تکراری و طرح‌های سطحی را با استفاده از ایلوستریتور طراحی کنید. این طرح‌ها می‌توانند در صنایع مانند مد، دکوراسیون داخلی، تولید پوشاک و محصولات منزل استفاده شوند.

  4. ایجاد و فروش منابع طراحی: می‌توانید منابعی مانند براش‌ها، الگوها، فونت‌ها و آیکون‌ها را با استفاده از ایلوستریتور ایجاد کرده و در بازارهای آنلاین مانند Creative Market و Shutterstock به فروش بگذارید.

  5. ایجاد آموزش‌ها و منابع آموزشی: اگر تسلط کامل بر ایلوستریتور دارید، می‌توانید آموزش‌ها، ویدئوها و منابع آموزشی درباره استفاده از این نرم‌افزار ایجاد کنید و آن‌ها را در وبسایت‌ها و بازارهای آموزشی آنلاین به فروش برسانید.

  6. فریلنسینگ و پروژه‌های طراحی: می‌توانید به عنوان یک طراح فریلنسر درخواست‌های طراحی مستقل را بپذیرید و پروژه‌های مختلفی برای مشتریان انجام دهید. این راهکار می‌تواند به شما اجازه دهد تا با مشتریان مختلف همکاری کنید و درآمدی پایدار از طریق پروژه‌های طراحی بدست آورید.

به یاد داشته باشید که برای موفقیت در کسب درآمد از ایلوستریتور، مهارت و خلاقیت در طراحی ضروری است. همچنین، توجه به نیازها و ترندهای بازار و ارتباط موثر با مشتریان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.