۶ نکته برای نوشتن یک سناریو حرفه ای موشن گرافیک

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

نوشتن سناریو موشن گرافیک

۶ نکته برای نوشتن یک داستان و سناریو حرفه ای در موشن گرافیک

در مقاله قبل به یک فرمول سه مرحله ای ساده برای نوشتن داستان موشن گرافیک پرداختیم و در این مقاله قرار است ۶ نکته برای بهتر کردن داستان و سناریو موشن گرافیک را بررسی کنیم. این نکات تفاوت بین یک داستان و سناریو معمولی با یک داستان و سناریو حرفه ای است.

همین الان ۶۰ دقیقه از محتوای پکیج پروژه محور موشن گرافیک را رایگان دانلود کن

نکته اول: یک فراخوان کاملا مشخص داشته باشید.

یکی از بدترین اشتباهات در آموزش موشن گرافیک نداشتن فراخوان در انتهای ویدیو است، در واقع با این کار تمام زحمات خود را به باد خواهید داد. حتما در انتهای ویدیو برای کاربر مرحله بعدی را مشخص کنید، مثلا آدرس وبسایت شرکت را قرار دهید و از مخاطب بخواهید وارد آن شود یا شماره تلفنی را قرار دهید.

اگر این کار را انجام ندهید و مرحله بعد را برای کاربر مشخص نکنید، کاربران سردرگم خواهند شد که محصول مورد نظر یا سرویس معرفی شده را چگونه خریداری کنند.

6 نکته برای نوشتن یک سناریو حرفه ای موشن گرافیک 10

نکته دوم: ساده و کوتاه بسازید.

مخاطبین امروزی حوصله تماشای ویدیوهای طولانی یا داستان های پیچیده را ندارند و به سرعت تماشای موشن گرافیک شما را قطع خواهند کرد. طبق نظر سنجی یوتیوب ۸۵ درصد کاربران زیر ۳۰ ثانیه از تبلیغ را تماشا می کنند و شما برای جلب توجه کاربر برای موشن گرافیکتان را ساده و کوتاه بسازید.

در این نکته استثناهایی هم وجود دارد و برخی از شرکت ها ممکن است به شما سفارش ساخت موشن گرافیک هایی طولانی یا پیچیده بدهند.

نکته سوم: قدرت داستان گویی را فراموش نکنید.

برای جلب توجه کاربران، در صورت امکان با نوشتن سناریوی جذاب برای موشن گرافیکتان بنویسید. حتما سعی کنید داستان کوتاه و سرگرم کننده باشد و نکات مهم فرمول”چه؟ چگونه؟ چرا؟” در آن گنجانده شده باشد. قدرت داستان گویی را فراموش نکنید زیرا به کمک آن میتوانید موشن گرافیک های بسیار تاثیرگذار بسازید.

سناریو نویسی در موشن گرافیک

نکته چهارم: حواستان به طنز و شوخی باشد.

درست است که استفاده از طنز و شوخی میتواند موشن گرافیکتان را بسیار جذاب کند اما مرز بسیار باریکی بین “بامزه بودن”  و “روی اعصاب رفتن” وجود دارد. .ساخت یک ویدیوی طنز کار بسیار دشواری است و حتی همه ما دیده ایم که تقریبا همه از تبلیغات طنز صدا و سیما متنفرند.

یک نکته بسیار مهم در ساخت موشن گرافیک طنز این است که حتما باید حواستان را جمع کنید که به قشر خاصی برنخورد یا برای افراد خاصی توهین آمیز نباشد.

نکته پنجم: داستان و سناریو را قبل از ساخت به چند نفر نشان دهید.

حتما قبل از اینکه وارد ساخت موشن گرافیک شوید، داستان را به کارفرما نشان دهید و نظرشان را جویا شوید. سناریو را به دوستان و همکارانتان نیز نشان دهید و نقد ها و نظرات آن ها را نیز اعمال کنید. قطعا به شما نکاتی را خواهند گفت که از چشمتان پنهان مانده و در حرفه ای کردن نوشتن سناریو موشن گرافیک نقش قابل توجهی خواهند داشت.

6 نکته برای نوشتن یک سناریو حرفه ای موشن گرافیک 13

نکته ششم: به قشر هدفتان توجه داشته باشید.

باید موشن گرافیک را برای قشر هدفتان بسازید وگرنه قطعا شکست خواهید خورد. مخاطب یک موشن گرافیک کودکان با یک موشن گرافیک سلامتی که مخاطب بزرگ سال دارد بسیار تفاوت دارد!

سعی کنید از المان ها و داستان هایی استفاده کنید که برای قشر هدفتان جذاب باشد و با آن ها ارتباط برقرار کند.

فرمول کارآمد سناریو نویسی حرفه ای موشن گرافیک

اگر به ساخت موشن گرافیک تسلط دارید اما نمی توانید پروژه های خوبی بگیرید، شما باید علم بازاریابی و گرفتن پروژه را یاد بگیرید. ما در گرافیستار دوره ای داریم که از صفر تا صد ساخت یک برند برای خودتان و گرفتن پروژه را آموزش می دهد، حتی اگر روزمه قوی ندارید.

اگر هم میخواهید مهارت موشن گرافیک خود را به سطح استادی برسانید میتوانید طی ده روز با دوره ما به سطح تخصص در ساخت موشن گرافیک برسید و پس از این دوره، توانایی انجام هر پروژه ای را خواهید داشت.

6 نکته برای نوشتن یک سناریو حرفه ای موشن گرافیک 15

ارسال در :
لینک کوتاه :