۸ مرحله که در ساخت موشن گرافیک باید بدانید

8 مرحله که در ساخت موشن گرافیک باید بدانید 11

۸ مرحله یی که در ساخت موشن گرافیک باید طبق آن پیش روید

ساخت آموزش موشن گرافیک مثل هر فعالیت دیگری نیازمند پیروی از مراحل مشخصی است. شاید شما برای طراحی موشن گرافیک مراحل خود را داشته باشید اما مطمئن باشید اگر از این مراحل استاندارد پیروی کنید، کار شما با نظم و سرعت بیشتری پیش می رود..

در این مقاله درباره مراحل استانداردی صحبت می کنیم که توسط سازندگان و استدیو های معتبر موشن گرافیک در جهان استفاده می شود.

همین الان ۶۰ دقیقه از محتوای پکیج پروژه محور موشن گرافیک را رایگان دانلود کن

مرحله اول: نهایی کردن قرارداد

پس از مذاکره با کارفرما یا سفارش دهنده باید قرارداد را نهایی کنید. نوشتن قرارداد و دریافت پیش پرداخت موضوع بسیار مهمی است زیرا اگر کارفرما بعد از مدتی از ادامه کار منصرف شد می توانید از او غرامت بگیرید. دقت کنید که قرارداد را قبل از نهایی شدن چند بار برسی کنید و آن را به افراد آشنا به حقوق نشان دهید. اگر در پیداکردن قرارداد معتبر برای موشن گرافیک دچار مشکل هستید مقاله جامع ما را بخوانید.

مرحله دوم: ارائه اولیه یا بریف

بعد از نهایی کردن قرارداد نوبت ارائه اولیه است. در این ارائه باید برای انتطارات کارفرما پاسخ های مشخصی ارائه کنید و به او برنامه بدهید. همچنین ایده های اولیه خود را با او در میان بگذارید و نظر او را جویا شوید. دقت کنید که بریف باید مطابق بودجه کارفرما و زمان پروژه باشد. اگر ارائه اولیه را بر مبنای حقایق تدوین نکنید پروژه در میانه کار با مشکل جدی مواجه می شود.

8 مرحله اصلی در ساخت موشن گرافیک

مرحله سوم: نوشتن داستان و استوری برد

در این مرحله از ساخت موشن گرافیک باید داستان و سناریو موشن گرافیک را بنوسید. این مرحله یکی از حساس ترین مراحل ساخت موشن گرافیک است زیرا هر چقدر هم که کیفیت بصری موشن گرافیک شما بالا باشد ولی داستانتان ضعیف باشد خروجی کار شما آماتور به نظر می رسد.

سادگی و شفافیت دو رکن اصلی داستان موشن گرافیک هستند، جالب است بدانید موشن گرافیک های درجه یک جهانی در بازه ۳۰ تا ۶۰ ثانیه فقط ۶۵ کلمه داستان دارند. اگر قرار است در موشن گرافیک از گوینده استفاده کنید با دقت تک تک کلمات را بنویسید. اگر مایلید درباره نکات و ترفند های مختلف نوشتن داستان و سناریو برای موشن گرافیک بیشتر بخوانید مقاله های مارا از دست ندهید.

^مقاله چگونگی نوشتن داستان و سناریو برای موشن گرافیک.

مرحله بعد (که اختیاری است) نقاشی کردن داستان در فریم های ۱۰ تا ۱۵ ثانیه ای است، به این کار طراحی استوری برد می گویند.

در این مرحله هم باید داستان و استوری برد نقاشی شده را به کارفرما نشان دهید و نظر او را جویا شوید.

8 مرحله که در ساخت موشن گرافیک باید بدانید 14

مرحله چهارم: المان ها و شخصیت ها را طراحی کنید

اکنون نوبت جادوی شماست تا ایده های خام را تبدیل به واقعیت کنید. مطابق بریف و انتظارات مشتری کاراکتر ها و المان های مختلف صفحه را طراحی کنید و انسجام را در طرح ها رعایت کنید. اگر در دوره موشن گرافیک ما شرکت کرده باشید، مشکلی در این بخش نخواهید داشت و به بهترین شکل ممکن به اشکال جان می بخشید.

مرحله پنجم: متحرک کردن اشکال

در مرحله ی ساخت موشن گرافیک، نوبت به انیمیت کردن و متحرک کردن اشکال طراحی شده می رسد. اگر از دانشجویان دوره جامع موشن گرافیک ما باشید این بخش نقطه قوت شماست و از پس هر پروژه ای برخواهید آمد. همانطور که گفتیم بهترین نرم افزار برای این کار نرم افزار ادوبی افترافکت است و در دوره جامع هم همین نرم افزار تدریس می شود. این بخش مانند بخش نوشتن سناریو یکی از مهم ترین بخش های پروسه ساخت موشن گرافیک است، حتما پروژه را در این مرحله با کارفرما به اشتراک بگذارید

مراحل ساخت موشن گرافیک

مرحله ششم: افکت های صوتی و صداگذاری

اگر قرار است در موشن گرافیک از صداگذار استفاده کنید با دقت به دنبال فرد مناسب بگردید، می توانید از وبسایت های فری لنسری برای این کار کمک بگیرید. پس از انتخاب فرد مناسب اهداف پروژه را با او در میان بگذارید و با او درباره انتظاراتتان صحبت کنید. به جنسیت و جنس صدا هم توجه داشته باشید، به طور مثال اگر قرار است موشن گرافیک شما کمی حالت خودمانی و طنز داشته باشد استفاده از یک آقا با صدای بم و کلفت کار را خراب می کند! برعکس این قضیه هم صادق است، اگر قرار است برای یک محصول لاکچری و خاص موشن گرافیک بسازید استفاده از یک خانم با صدای زیر و بلند باعث می شود پیامتان روی قشرهدف تاثیر گذار نباشد..

موسیقی متن و صداگذاری هم در این مرحله انجام می شود که در مقاله جداگانه ای درباره آن صحبت کرده ایم،به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را بخوانید.

انتخاب موزیک مناسب موشن گرافیک + منابع رایگان دانلود

مرحله هفتم: کارهای نهایی

آخرین مرحله ساخت موشن گرافیک بعد از گرفتن خروجی و جویا شدن نظر کارفرما نوبت به انجام کارهای نهایی مانند تسویه پرداخت است. حتما بعد از اتمام پروژه از فرد بخواهید که شما را به همکاران خود معرفی کند. به این نوع بازاریابی، بازاریابی ارجاعی می گویند که تاثیر بسیاری دارد. همچنین سعی کنید از فرد یک توصیه نامه و رضایت نامه بگیرید و از او بخواهید که نظرش را درباره کار شما بنویسد. هیچ چیز برای یک کارفرما تاثیرگذارتر از توصیه نامه و رضایت نامه یک کارفرمای دیگر نیست.

ممکن است کارفرما در انتهای کار از یک سری مسائل جزئی رضایت نداشته باشد و طبیعی است که سفارش دهنده بخواهد تغییراتی در خروجی نهایی ایجاد کند. برخی از طراحان تا سه تغییر را رایگان انجام می دهند و برای تغییرات بیشتر از سه عدد مبلغ جداگانه ای دریافت می کنند. تا حد ممکن سعی کنید رضایت فرد را جلب کنید زیرا اکثر کارفرمایان سالی چند پروژه موشن گرافیک دارند!

8 مرحله که در ساخت موشن گرافیک باید بدانید 17

اگر میخواهید یک بار برای همیشه در ساخت موشن گرافیک متخصص شوید میتوانید از دوره غیر حضوری ما استفاده کنید. در پایان این دوره طی ده روز از صفر به یک متخصص حرفه ای ساخت موشن گرافیک تبدیل می شوید و وارد دنیای پروژه های میلیونی خواهید شد. اعتبار ما بیش از ده هزار نفر شرکت کننده راضی در دوره های گرافیستار است. از طریق بنر زیر وارد دوره شوید.

اگر در ساخت موشن گرافیک توانایی کافی دارید اما نمیتوانید پروژه بگیرید شما به یادگیری علم بازاریابی برای گرفتن پروژه نیاز دارید. ما در گرافیستار برای اولین بار در ایران این دوره را برگزار کرده ایم و میتوانید پس از این دوره حتی بدون نمونه کار قبلی پروژه های معتبر بگیرید.

8 مرحله که در ساخت موشن گرافیک باید بدانید 19

ارسال در :
لینک کوتاه :