یکی از سوالاتی که همواره از کاربران شنیده میشود این است که از چه منبعی تصویر مناسب را پیدا کنم؟ فایل های لایه باز از چه سایت های قابل دانلود است؟ نحوه دانلود براش های جدید چگونه است؟ در این مقاله به بررسی و معرفی منابع برتر برای طراحی گرافیک و سایت های معتبر در این زمینه خواهیم پرداخت.
لیست بهترین منابع برای طراحی گرافیک به انتخاب گرافیستار
آنچه خواهید خواند:
برخی از وبسایت های فارسی زبانی که در حوزه آموزش نرم افزارهای گرافیکی مشغول به کار هستند، به ارائه منابع مورد نیاز طراحان پرداخته اند. اما تنوعی که در وبسایت های خارجی در زمینه تامین منابع مورد نیاز طراحی گرافیک وجود دارد در سایت های فارسی زبان کمتر به چشم میخورد. بر همین اساس در این مقاله بیشتر وبسایت های انگلیسی زبانی که به تامین منابع مورد نیاز طراحان گرافیک پرداخته اند معرفی شده اند.
۱. vecteezy
در این وبسایت تصاویر وکتور مورد نیاز شما قابل دانلود است. برخی از تصاویر پس از عضویت در سایت و پرداخت مبلغی به عنوان حق عضویت قابل استفاده میباشد. ولی تصاویر زیادی در این وبسایت وجود دارد که به صورت رایگان قابل دانلود کردن می باشند.
۲. videezy
این وبسایت مرجعی از فوتیج های ویدئویی محسوب میشود که برای طراحان بسیار کارآمد خواهد بود. افرادی که حوزه فعالیت آنها با نرم افزارهای ادیت ویدئو میباشد میتوانند از فوتیج های رایگان و متنوع این سایت استفاده نمایند. در بیشتر مواقع کاربران پریمیر و افترافکت ویدئو های با کیفیت و کوتاهی را میخواهند که در ویدئو کلیپ های خود استفاده نمایند که این سایت برای آنها کارآمد خواهد بود. بخش های Pro در این سایت برای کاربران ویژه قابل استفاده میباشد.
۳. brusheezy
این وبسایت از گروه مشترک zy ها بوده و مجموعه متنوع و پرباری از براش ها در آن موجود است. علاوه بر براش ها، مجموعه بزرگی از دیگر ملزومات گرافیکی در این وبسایت وجود دارد که منابع خوبی برای طراحی گرافیک محسوب میشود.
۴. ۱۰۰۱fonts
پس از دنیای طراحی، اکنون نوبت نوشته است! این وبسایت یکی از منابع طراحی گرافیک جذابی از فونت ها را در اختیار شما قرار میدهد که ساعت ها می توانید با دیدن آنها سرگرم باشید. تنوع فونت ها به قدری زیاد است که شما را در استفاده از آنها در طراحی گرافیکیتان سردرگرم میکند. این وبسایت قابلیت جستجوی پیشرفته و دسته بندی فونتها را در خود دارد. این وبسایت برای فونتهای فارسی مناسب نیست، ولی سایت های مشابه ی هستند که برای فونت های فارسی مرجع مناسبی محسوب میشوند. از جمله سایت irfont.ir و fontyab.com با پیشنمایش فونت ها و گروه بندی مناسب شما را در انتخاب فونت مناسب جهت طراحی راهنمایی خواهند کرد.
حتما بخوانید: معرفی ۲۵ سایت برتر دانلود عکس (رایگان+با کیفیت)
۵. unsplash
این سایت برای دانلود عکس های استوک و باکیفیت مرجع بسیار خوبی است. تصاویر باکیفیت و با رزولوشن بالا در این وبسایت معرف حضور بسیاری از شما میباشد. این سایت یکی از محدود سایت هایی است که تصاویر با کیفیت و استوک را به صورت کاملا رایگان ارائه داده است.
۶. pixabay
سایت های دیگری برای دانلود تصاویر استوک وجود دارد که یکی از آنها سایت pixabay میباشد. برای استفاده از منابع این سایت در این ایران نیاز به استفاده از فیلترشکن خواهید داشت. این سایت حاوی تصویر png و بدون پس زمینه است که همین ویژگی آن را بسیار پراستفاده کرده است. منابع موجود در این سایت در چهار دسته تصویرسازی، عکس، ویدئو و وکتور قرار میگیرد. اگر هر کدام از این دسته ها را انتخاب کنید از بالای صفحه میتوانید در همان گروه به جستجو موارد مشابه بپردازید.
۷. color.adobe
یکی از منابع برتر برای طراحی گرافیک سایت ادوبی است که متاسفانه معمولا استفاده از آن با فیلتر شکن مقدور میباشد. زیر دامنه color.adobe بر روی پالت های رنگی و رنگها متمرکز است. با جستجوی موضوع مدنظر خود در بخش explore این سایت میتوانید تصاویر مرتبط با تصویر مورد نظر خود را مشاهده کنید و پالت رنگی مربوط به آن کلمه را ببینید.
حتما بخوانید: معرفی ۵ نرم افزار برتر و کاربردی طراحی گرافیک ۲۰۲۱
۸. freepik
هر چیزی که نیاز داشته باشید در این وبسایت وجود دارد. لوگو، آیکن، بنر و تراکت، فایلهای لایه باز ایلوستریتور و فتوشاپ. اما تعداد زیادی از این منابع طراحی گرافیک به صورت پولی قابل استفاده است ولی بخش های رایگان موجود در این سایت برای شما بسیار کاربردی خواهد بود.
۹. ۳۶۵psd
دنیایی از فایل های لایه باز در این وبسایت وجود دارد. این سایت به جهت ارائه فایل های لایه باز فتوشاپ معروف شده است و بخش جداگانه ای برای فایل های قابل ویرایش وکتور دارد که مجموعه ای از المان های گرافیکی و آیکن ها در آن وجود دارد که با کمی دانش در زمینه نرم افزارهای ایلوستریتور و فتوشاپ میتوانید تغییرات مورد نظرتان را در آنها اعمال کنید.
۱۰. free3d
این سایت طرح های آماده سه بعدی را برای طرفداران طرح های سه بعدی ارائه میدهد که برای سرعت بخشیدن به بخش زیادی از منابع طراحی گرافیک آنها قابل استفاده است. افرادی که با نرم افزارهای چون blender، cinema4d، ۳ds MAX، Maya و … کار میکنند میتوانند به راحتی از منابع موجود در این سایت استفاده نمایند.
۱۱. deviantart
اگر شما هم ویدئوهای آموزش فتوشاپ در یوتیوب را دنبال کرده باشید احتمالا با نام این وبسایت مواجه شدهاید. هنرمندان بسیاری در حوزه گرافیک برای ترکیب تصاویر در نرم افزار فتوشاپ از عکس های با کیفیتی که در این سایت وجود دارد استفاده میکنند. فقط برای استفاده از تصاویر این وبسایت باید از نرم افزار تغییر آی پی استفاده کنید.
۱۲. pexels
یکی دیگر از بهترین منابع برای طراحی گرافیک وبسایت pexels بوده که در کنار تصاویر استوک رایگان به ارائه ویدئوهای فوتیج پرداخته است.
این لیست تنها به این وبسایت ها ختم نمیشود و سایت های اینترنتی بسیاری وجود دارند که برای طراحی گرافیکی منابع متنوعی محسوب میشوند. ولی موارد بیان شده در زمره وبسایت ها پرطرفدار به روز این حوزه به شمار میروند. ویدئوی معرفی این وبسایت ها را در ادامه خواهید دید که نحوه استفاده از این منابع و روش دانلود منبع مورد نظر شما را به زبان فارسی به شما آموزش داده است.