آموزش رایگان خروجی گرفتن در افترافکت و مدیا انکوردر

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

آموزش خروجی گرفتن در افترافکت و مدیا انکوردر

در این قسمت از آموزش افتر افکت قصد داریم تا نحوه ی رندر گرفتن را به شکل کامل و کاربردی برای دوستانی که تازه با افترافکت آشنا شدند یا در این مورد مشکل دارند را آموزش بدیم.

خروجی گرفتن در افترافکت فرمت ها و شکل های مختلفی دارد که با توجه به کاربردمون از آن، اون رو مشخص می کنیم. در این آموزش به بررسی و انجام رندر در دو ورژن متفاوت افترافکت ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ می پردازیم، چون که تنظیمات رندر در ورژن های مختلف افترافکت کمی تغییر کرده که بهتره بگم در هر ورژن ادوبی یکسری از قابلیت های و کدک های رندر رو کم می کنه که کاربران رو دچار مشکل می کنه، که در این آموزش به شکل کامل این موارد توضیح داده شده است.

در بخش اول آموزش به بررسی تنطیمات و نحوه ی رندر در افترافکت با فرمت Quick Time می پردازیم که فرمت Mov از جمله رایج ترین فرمت ها می باشد که کیفیت عالی و حجم متناسبی رو ارائه میده و برای داشتن کدک های این فرمت حتما می بایست برنامه Quick Time رو نصب کنید.

 آموزش افترافکت از صفر تا صد بصورت پروژه محور ویژه بازار کار

۱- برای رفتن به پنجره ی رندر در منوی Composition گزینه ی Add To Render Queue انتخاب تا در پنجره تایم لاین، کامپ انتخابی وارد مرحله ی رندر بشه، حال در بخش باید تنظیمات رندر رو بدرستی انتخاب کنید.

۲- در بخش Render Settings باید Quality و Resolution به ترتیب رو حالت Best و Full قرار داشته باشند تا با سایز اصلی مشخص شده ی کامپوزیشن یعنی مثلا ۱۲۸۰*۷۲۰ خروجی گرفته بشه.

خروجی گرفتن در افترافکت

بخش مهم تنظیمات در قسمت Output Module قرار گرفته که در بخش Format باید نوع خروجی که می خوایم رو مشخص کنیم که در این بخش با فرمت Quick Time سروکار داریم.

بعد از انتخاب فرمت می بایست در بخش Format Options کدک اون رو مشخص کنیم که بسیار مهم هست، که همون طور که در تصویر مشاهده می کنید تعداد و نوع کدک ها در ورژن ۲۰۱۹ بسیار کمتر شده و کدک اصلی این فرمت یعنی H.264 ازش حذف شده ولی در ۲۰۱۷ تمامی کدک ها برقرار هستند.

بعد از مشخص کردن فرمت و تنظیمات در بخش Output To محل ذخیره رو مشخص می کنیم و در نهایت رو گزینه ی Render در سمت چپ پنجره کلیک تا عملیات خروجی شروع به انجام بشه.

آموزش رندر گرفتن در افترافکت

در بخش دوم آموزش می خوایم خروجی jpeg sequence بگیریم یعنی میاد و از هر فریم یک خروجی عکس برامون می گیره که این حالت خروجی برای استفاده از برنامه

های سه بعدی باعث افزایش سرعت در کار میشه که این فرمت هم پراستفاده و کاربردی می باشد.


در ببخش سوم آموزش خروجی گرفتن در افترافکت میریم به سراغ برنامه ی مدیا انکوردر که با استفاده از اون قادریم با فرمت MP4 از کارمون خروجی بگیریم، که فقط کافیه از منوی Composition گزینه ی Add To Adobe Media Encorder Queue انتخاب تا برنامه برامون باز بشه. در محیط باز شده فرمت رو که دقیقا از محیط رندر پریمیر استفاده می کنه براحتی انتخاب و رو گزینه ی رندر کلیک کنید و از فرمت MP4 لذت ببرید

خروجی گرفتن در افترافکت

و در بخش چهارم می خوایم برای زیرنویس هامون خروجی بدون بکگراند بگیریم تا بتونیم در دیگر برنامه ها از جمله پریمیر براحتی ازش استفاده کنیم که برای این منظور فقط کافیه بعد از انتخاب فرمت mov در بخش Video Output در قسمت channels اون رو باید رو حالت RGB+ALPHA قرار بدیم تا خروجی بدون بکگراند یا آلفا داشته باشیم.

خروجی گرفتن در افترافکت

امیدوارم از این آموزش و توضیحات استفاده کنید و براتون مفید واقع بشه. امتیاز و کامنت رو هم فراموش نکنید. با پکیج آموزش افتر افکت همراه گرافیستار باشید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
ارسال در :
لینک کوتاه :
دانلود
8604 بازدید