آنچه خواهید خواند:
همه چیز درباره کسب درآمد دلاری گرافیست ها و تدوینگران؛ از وریفای کردن حساب فریلنسر تا نقد کردن درآمد دلاری
اگر از خوانندگان ثابت وبلاگ گرافیستار باشید می دانید ما هیچگاه نظر مثبتی درباره سایت های فریلنسری مثل پونیشا و انجام میدم نداشته ایم. در سایت های فریلنسری ایرانی عموما حق پیشرفت از گرافیست یا تدوینگر صلب می شود، درآمد کم، ذوق هنری فرد را خفه می کند و عموم کارفرمایان ارزشی برای کار افراد قائل نیستند. اما نظر ما درباره سایت های فریلنسری خارجی فرق می کند. به لطف ارزش ریال در برابر دلار، حتی گرفتن پروژه های کوچک صرفه اقتصادی بسیار بالایی دارد و تمامی معایب را به حاشیه می راند. اگر میخواهید درباره کسب درآمد دلاری از طریق سایت های خارجی اطلاعاتی کسب کنید، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید.
از کجا شروع کنم؟
قدم صفر برای فعالیت در سایت های فری لنسری خارجی و کسب درآمد دلاری داشتن یک تخصص در صنعت گرافیک و تدوین است، اگر در زمینه خود در حد متوسط و حتی خوبی تخصص دارید باید آن را به عالی تبدیل کنید. قبل از اینکه به فکر ورود به بازار بین المللی باشید باید از لحاظ تخصص:
- یک تخصص مورد نیاز و پولساز را بلد باشید.
- در حد عالی در آن حوزه مهارت داشته باشید.
در غیر این صورت وقتتان را تلف می کنید. اگر در یک حوزه خاص مهارت مناسبی دارید و می خواهید آن را به عالی تبدیل کنید، پیشنهاد ما شرکت در دوره های آموزشی گرافیستار است. تمامی دوره های ما به شکل تخصصی از صفر تا صد توسط برترین اساتید ایران تدریس شده اند و پس از گذراندن این دوره ها از پس انجام هر پروژه ای برخواهید آمد.
اگر به تازگی می خواهید یک حوزه پولساز را انتخاب کنید، پیشنهاد ما شرکت در دوره های زیر است. بازار کار فوق العاده و آینده درخشان ویژگی مشترک این حوزه ها است. با کلیک بر روی هر کدام، وارد دوره تخصصی آن می شوید.
همیشه به یاد داشته باشید که مهارت شما، سلاح پولسازی شماست و اگر روی آموزش خود سرمایه گذاری کنید، مهارتتان دائم افزایش می یابد و می توانید با گرفتن پروژه های گران تر، چند ده برابر هزینه آموزش را جبران کنید. هرگز به آموزش به چشم هزینه اضافی نگاه نکنید.
مرحله بعد، انتخاب سایت برای فعالیت:
سایت های زیادی برای فریلنسری بین المللی وجود دارند اما معروف ترین و بزرگ ترین وبسایت، فریلنسر دات کام است که از سال ۲۰۰۹ فعالیت می کند. پیشنهاد اصلی ما به شما فعالیت در این سایت است. (freelancer.com)
سایت های جانبی دیگری هم وجود دارند که می توانید در آن ها فعالیت کنید.سایت هایی مثل
البته کمی سیستم این سایت سختگیرانه است. بعد از انتخاب سایت مورد علاقه، در آن ثبت نام کنید. سعی کنید در تعداد زیادی سایت ثبت نام کنید و تمرکز خود را حداکثر روی ۳ سایت فریلنسری بگذارید.
وریفای کردن حساب:
وریفای کردن حساب فریلنسر رایگان است اما به دلیل تحریم ها برای ایرانی ها پیچیدگی های خاص خود را دارد. وبسایت های زیادی هستند که این کار را برای ایرانی ها بدون دردسر انجام می دهند و مبلغ ناچیزی دریافت می کنند. برای دسترسی به این وبسایت ها فقط کافی است عبارت “وریفای کردن اکانت فریلنسر” را سرچ کنید.
اگر به هر دلیلی تمایل ندارید این کار را به دیگران بسپارید، از مراحل زیر استفاده کنید:
قدم اول: احراز هویت
- به قسمت Account Details بروید و جزئیات حساب خود را تایید کنید.
- روی گزینه Verify my Identity کلیک کنید.
- مشخصات فردی خود را تایید کنید.
- اسکن رنگی کارت شناسایی خود را بارگذاری کنید.
- روی گزینه save کلیک کنید و ادامه دهید.
قدم دوم: تایید keycode
- برای وریفای اکانت فریلنسر دات کام، به شما یک کد منحصر به فرد داده میشود. این کد را روی یک کاغذ بنویسید یا پرینت کنید.
- اگر کد را به صورت دستی یادداشت می کنید، عبارت “Keycode Verification for Freelancer.com” را نیز یادداشت کنید.
- روی کاغذ شماره شناسایی کارت را نیز بنویسید. در حالی که کاغذ را در دست دارید، عکس بگیرید.
- در تصویر ثبت شده باید صورت شما و نوشته های روی کاغذ واضح باشند.
- عکس را بارگذاری کرده و روی گزینه Save کلیک کنید.
- تیم احراز هویت فریلنسر درخواست شما را بررسی می کنند. این فرایند چند روز کاری به طول می انجامد و نتیجه آن به شما اطلاع خواهد شد.
قدم سوم: تایید آدرس
- آدرس وارد کرده در سایت را تایید کنید و یک شماره تماس وارد کنید. به این شماره یک کد ارسال میشود. با این کد شماره را تایید کنید.
- اسکن رنگی از دو قبض مختلف از آدرس ثبت شده بارگذاری کنید. میتوانید به جای قبض ها، از صورت حساب بانکی استفاده کنید.
دریافت پروژه
برای دریافت پروژه و کسب درآمد دلاری طبق تخصصتان کافی است درخواستتتان را ثبت کنید و منتظر کارفرما باشید. هرچقدر پیشنهاد بهتری بدهید، شانس انتخاب شما بالاتر خواهد رفت. بسیاری از سایت های فریلنسری قسمتی برای آپلود نمونه کارهایتان دارند. بهترین نمونه کارهای خود را آپلود کنید و اگر تا کنون برای کسی کار نکرده اید نمونه کار های تمرینی خود را آپلود کنید.
افتتاح حساب ارزی و نقد کردن درآمد
اگر همه چیز به خوبی پیش رود، شما برای دریافت دستمزد پروژه نیاز به یک حساب ارزی دارید. این مورد هم به دلیل تحریم ها توسط خودتان امکان پذیر نیست و باید از شرکت های واسطه استفاده کنید. برای دریافت دستمزد پروژه فریلنسری بهتر است یک حساب پی پال باز کنید یا یک ویزا کارت یا مستر کارت داشته باشید. شرکت های زیادی هستند که این حساب هارا باز می کنند اما کشورتان را عمدتا عمان یا امارات ثبت می کنند که به مشکل نخورید. برای پیدا کردن این وبسایت ها کافی است در گوگل جستجو کنید” افتتاح حساب پی پال” یا “دریافت ویزا کارت یا مسترکارت”
سوال اصلی،فعالیت در سایت های فریلنسری خارجی و کسب درآمد دلاری آسان است؟
حقیقت امر این است که فعالیت در سایت های فریلنسری خارجی، کسب درآمد دلاری بالایی دارد اما ممکن است بسیار دشوار باشد. در بسیاری از حوزه ها تعداد زیادی رقیب وجود دارد و انبوهی از فریلنسر های چینی و هندی بازار را اشباع کرده اند. علاوه بر این موضوع، در برخی از حوزه ها نیاز به سطح بالایی از زبان انگلیسی دارید. در مجموع با وجود این مشکلات، اگر در این سایت ها جا بیوفتید درآمد بالایی در انتظار شماست.
اگر در سایت های فریلنسری خارجی موفق نشدید و قصد داشتید در بازار داخلی فعالیت کنید اما نمی خواهید در سایت هایی مثل پونیشا فعالیت کنید، پیشنهاد ما به شما فعالیت مستقل در بازار است. در این حالت به شکل مستقیم با شرکت ها و افراد وارد همکاری می شوید و درآمد بسیار بالا، پرستیژ شغلی عالی و امکان پیشرفت زیاد در انتظار شماست. برای این امر نیاز به یادگیری فن بازاریابی دارید. اگر در حوزه خود تخصص دارید اما نمی توانید به شکل مستقیم پروژه بگیرید، می توانید در دوره “بازاریابی و گرفتن پروژه برای گرافیست ها و تدوینگران” شرکت کنید.بعد از این دوره می توانید به شکل مستقل و مستقیم با معتبر ترین افراد و شرکت ها وارد همکاری شوید و پروژه دریافت نمایید. قطعا این دوره یکی از بهترین سرمایه گذاری های زندگی شغلیتان خواهد بود و مسیر کاری شما را متحول خواهد کرد. از طریق بنر زیر وارد دوره شوید.
با سلام
ممنون از مطالب خوبتون
من می خوام شروع کنم و یکی از این مهارت ها رو یاد بگیرم
به نظر شما کدام مهارت رو میشه زودتر یاد گرفت و زود تر وارد بازار کار خارجی شد؟
به صورت میانگین چند ماه یا سال طول میکشه؟
???
دمتون گرم عالی بود…