اگر فریلنسر طراحی یا تدوین هستید حواستان به این هزینه ها باشد

اگر فریلنسر طراحی یا تدوین هستید حواستان به این هزینه ها باشد 10

۶ نکته مهم جهت مدیریت بهتر هزینه ها در فریلنسری

تا اسم حساب و کتاب را می شنویم، ناخودآگاه یاد بازاری های قدیم میوفتیم که با چرتکه درحال سبک و سنگین کردن دخل و خرجشان هستند، اما طبق قوانین هوش مالی در هر شغل و جایگاهی که هستید باید حساب و کتاب کارتان را داشته باشید و هزینه های پنهان کارتان را محاسبه کنید. اگر علاقه مند به افزایش هوش مالی خود مدیریت هزینه ها در فریلنسری هستید، پیشنهاد می کنیم پس از اتمام این مقاله، مقاله دیگری که در این باره نوشته ایم را مطالعه کنید.

فرمول دو مرحله ایی افزایش هوش مالی فریلنسر ها

در این مقاله به هزینه هایی می پردازیم که شاید در حساب و کتابتان به آن ها توجه نکنید اما دیر یا زود حتما به سراغ شما می آیند. با ما همراه باشید.

 

هزینه اول؛ سخت افزار شما:

اصلی ترین ابزار کار شما لپ تاپ یا کامپیوتر شماست. طبیعتا بعد از چند سال این سخت افزار ها قدیمی می شوند و قادر به اجرای برنامه های روز نیستند و در نتیجه در شغل شما وقفه ایجاد می کنند. حتما باید برای خرید یک لپ تاپ یا کامپیوتر رده بالا در هر ۳ تا ۵ سال برنامه ریزی کنید، وگرنه بعد از پیش آمدن این شرایط، با دیدن قیمت ها شوکه خواهید شد. مشکل اصلی ما عدم ثبات قیمت هاست که برنامه ریزی برای خرید یک سیستم را دشوار می کند اما راه حلی وجود دارد:

نکته هوش مالی: قیمت لپ تاپ یا کامپیوتر مورد نظرتان را به دلار حساب کنید و تقسیم بر ۳۶ ماه یا ۶۰ ماه کنید. در این حالت می دانید که هر ماه حدودا چقدر باید کنار بگذارید. بعد از پس انداز، به صرافی مراجعه کنید و آن را به دلار تبدیل کنید. با این ترفند دیگر نگران افزایش قیمت ها نخواهید بود و ارزش پس انداز شما حفظ خواهد شد.

مدیریت درست هزینه ها در فریلنسری

هزینه دوم؛بیمه:

در مورد بیمه برای مدیریت هزینه ها در فریلنسری یک مقاله کامل منتشر کرده ایم و درباره گزینه ها و هزینه های مختلف آن توضیح داده ایم، اما فقط کافی است بدانید بیمه را هرگز نباید پشت گوش انداخت و به دلیل ماهیت شغلی فری لنسری، حتما به بیمه برای هزینه های درمانی یا بازنشستگی نیاز دارید.

چگونه به عنوان یک فریلنسر گرافیست یا تدوینگر خود را بیمه کنیم؟

هزینه سوم؛ سلامتی و ورزش:

به دلیل اینکه در سبک زندگی فریلنسری عمدتا بدون تحرک هستید باید به فکر سلامتی خود باشید وگرنه دیر یا زود با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد. ماهیانه هزینه ای را به عنوان حق عضویت باشگاه کنار بگذارید. باشگاه رفتن علاوه بر سلامتی جسمی، فضای دوستانه ای دارد و معاشرت با افراد مختلف، باعث سلامت روحی شما نیز خواهد شد. اگر امکان رفتن به باشگاه ندارید، چند وسیله ورزشی مثل دمبل خریداری کنید یا حرکات کششی انجام دهید. ورزش هایی مثل دوچرخه سواری هم تاثیر منفی خانه نشینی را خنثی می کند.

اگر فریلنسر طراحی یا تدوین هستید حواستان به این هزینه ها باشد 13

هزینه چهارم؛ دفتر:

اگر دفتر کار داشته باشید، در مذاکرات شرایط بهتری خواهید داشت و روی برند شما تاثیر قابل توجهی دارد، در نتیجه به مرور زمان می توانید پروژه های بزرگتر و گران تری بگیرید. اگر دفتر دارید، باید ماهیانه مبلغ مشخصی را برای اجاره و هزینه های جاری مثل پول برق یا اینترنت کنار بگذارید و اگر هم دفتر ندارید، باید با مدیریت درست هزینه ها در فریلنسری ماهیانه مبلغ مشخصی را پس انداز کنید تا بتوانید در آینده نزدیک دفتری اجاره کنید و کسب و کار خود را گسترش دهید.

هزینه پنجم؛ وبسایت و اینترنت:

داشتن وبسایت یک گزینه اجباری نیست اما تاثیر زیادی در دیده شدن نمونه کار ها و پورتفولیو شما دارد. با راه اندازی یک وبسایت، راه های بازاریابی متعددی نیز برای شما در دسترس خواهد بود و می توانید روی برند شخصی خود کار کنید. راه اندازی وبسایت اگر با سایت ساز های رایگانی مثل وردپرس انجام شود، هزینه چندانی نخواهد داشت و فقط هزینه هاست و دامنه را باید پرداخت کنید. این هزینه ها از ماهی ۳۰ هزار تومان شروع و برای یک وبسایت نسبتا بزرگ به ماهی ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان ختم می شود.

در حالت عادی در هر خانه ای اینترنت وجود دارد اما برای برخی از حوزه های طراحی و تدوین، نیاز به اینترنت با حجم بالایی دارید. این هزینه هم جز هزینه های کار خود در نظر گیرید و برای آن برنامه ریزی کنید. شاید در ماه چندان به نظر نرسد ولی اگر سالیانه به آن نگاه کنید، مبلغ قابل توجهی خواهد شد.

اگر فریلنسر طراحی یا تدوین هستید حواستان به این هزینه ها باشد 15

هزینه ششم؛ آموزش:

آموزش در واقع هزینه نیست، یک سرمایه گذاری بسیار پرسود است. تصور کنید با یادگیری چند نکته یا تکنیک، بتوانید پروژه های حرفه ای تری بگیرید. در این صورت درآمد شما چند برابر می شود. اگر از افراد موفق سوال کنید، همیشه درصدی از درآمدشان را به آموزش اختصاص می دهند تا همیشه نسبت به سایر رقبا، مزیت داشته باشند.

با یک حساب سر انگشتی هزینه های بالا بین هفتصد هزار تومان تا یک میلیون تومان می شود و اگر دفتر داشته باشید یا بخواهید اجاره کنید این هزینه چند برابر می شود. با مدیریت هزینه ها در فریلنسری اگر درآمد پایینی دارید درواقع در حال ضرر دادن هستید و باید به حال آن فکری کنید. در صورتی که در وبسایت های فریلنسری ایرانی مثل پونیشا فعالیت می کنید باید در اسرع وقت بازاریابی را بیاموزید تا بتوانید به طور مستقل و بدون نیاز به این وبسایت ها پروژه دریافت کنید تا درآمدتان افزایش یابد. برای این موضوع بسیار مهم می توانید از دوره “بازاریابی و گرفتن پروژه برای گرافیست ها و تدوینگران” استفاده کنید. جالب است بدانید این دوره برای اولین بار است که در ایران برگزار شده و بعد از گذراندن آن می توانید به شکل مستقیم با شرکت ها و افراد معتبر وارد همکاری شوید و پروژه بگیرید. مطمئن باشید در این حالت درآمد شما چند برابر قبل خواهد شد چون می توانید پروژه های بیشتر و گران تر دریافت نمایید و مسیر پیشرفت شما نیز بسیار هموار خواهد شد.از طریق بنر زیر وارد دوره شوید.

اگر فریلنسر طراحی یا تدوین هستید حواستان به این هزینه ها باشد 17

ارسال در :
لینک کوتاه :