آنچه خواهید خواند:
- ۱
- ۲ کاربرد های ایلوستریتور چیست؟ چگونه میتوان از ایلوستریتور کسب درآمد کرد؟
- ۲.۱ کاربرد های اصلی نرمافزار ایلوستریتور و راه های پول درآوردن از آن:
- ۲.۲ 1-نقاشی دیجیتال بکشید:
- ۲.۳ 2-لباس و محصولات چاپی طراحی کنید:
- ۲.۴ 3-جلد کتاب طراحی کنید:
- ۲.۵ 4-بنر های تبلیغاتی طراحی کنید:
- ۲.۶ 5-وارد همکاری با موشن گرافیست ها شوید:
- ۲.۷ 6-در استدیو های بازی سازی و انیمیشن سازی مشغول به کار شوید:
- ۲.۸ 7-لوگو طراحی کنید:
- ۲.۹ 8-اینفوگرافیک طراحی کنید:
- ۲.۱۰ 9-آیکون طراحی کنید:
- ۲.۱۱
- ۲.۱۲ 10- فونت طراحی کنید:
- ۲.۱۳ 11-بروشور، ست نمایشگاهی و منوی کافه یا رستوران طراحی کنید:
- ۲.۱۴ 12-قالب و محتوای شبکه های اجتماعی طراحی کنید:
- ۲.۱۵ سایر ویژگیهای نرمافزار ایلوستریتور:
- ۳ استفاده از ایلوستریتور برای چه کسانی مفید است؟
- ۴ بهترین روش آموزش ایلوستریتور چیست؟
کاربرد های ایلوستریتور چیست؟ چگونه میتوان از ایلوستریتور کسب درآمد کرد؟
ادوبی ایلوستریتور بدون شک معروفترین و بهترین نرم افزار تصویرسازی کامپیوتری است و همانطور که در مقاله تاریخچه ادوبی ایلوستریتور گفتیم بیش از ۳۰ سال پیش معرفی شد و هر بار بهبود یافت تا به جایگاه فعلی خود رسیده است. نرمافزار ادوبی ایلوستریتور به علت گسترگی امکانات در صنایع مختلفی کاربرد دارد و همین موضوع عموما باعث سردرگمی افراد در ابتدای ایلوستریتور میشود. در این مقاله جامع به کاربرد های ایلوستریتور میپردازیم و راه های پول درآوردن از این نرمافزار دوست داشتنی را برسی خواهیم کرد و در انتها بهترین روش آموزش ایلوستریتور را به شما معرفی میکنیم. با گرافیستار همراه باشید.
کاربرد های اصلی نرمافزار ایلوستریتور و راه های پول درآوردن از آن:
حتی اگر در نرم افزار ایلوستریتور متخصص باشید اما حوزه های اصلی کسب درآمد از آن را ندانید به احتمال زیاد پروژه ها و دستمزد های بسیاری را از دست می دهید. در ادامه حوزه هایی را خواهید خواهند که ایلوستریتور در آن کاربرد دارد و میتوانید در آن ها پروژه بگیرید و کسب درآمد کنید. ما سعی کردیم در این مقاله ۱۲ فرصت درآمد زایی از ایلوستریتور را به شما معرفی کنیم اما باید بدانید که راه های بسیاری برای درآمدزایی از ایلوستریتور وجود دارد. همیشه برای فرصت های جدید آماده باشید، به دنبال آن ها بگردید و طراحی کاراکتر ببینید تا بتوانید جز اولین نفراتی باشید که آن ها را شکار میکنید و درآمد بالایی کسب کنید.
۱-نقاشی دیجیتال بکشید:
نقاشی دیجیتال یکی از حوزه هایی است که اخیرا با افزایش کاربران شبکه های اجتماعی رشد چشمگیری داشته است. نقاشی دیجیتال همانطور که از اسمش پیداست نقاشی است که معمولا توسط موس یا قلم نوری کشیده میشود و دو نوع کاربرد دارد. کاربرد اول کاربرد های تجاری است، گاهی نقاشی های دیجیتال در پوستر های تبلیغاتی یا همایش ها، کاور های موسیقی یا جلد و بسته بندی محصولات خوراکی استفاده میشود. کاربرد دوم کاربرد های شخصی است و عموما کاربرد تجاری ندارد و در اینستاگرام و پروفایل های کاربری گذاشته میشود.
۲-لباس و محصولات چاپی طراحی کنید:
احتمالا الان که این مقاله را میخوانید تیشرتی که تنتان است طراح دارد و کاور موبایلتان هم نقش و طرح دارد. طرح هایی که روی محصولات چاپی مثل لباس، استیکر، پیکسل یا قاب موبایل استفاده میشود عمدتا با ایلوستریتور طراحی میشوند. این حوزه یکی از کاربرد های جذاب ایلوستریتور است که روز به روز به محبوبیت و کاربرد آن افزوده میشود.
۳-جلد کتاب طراحی کنید:
گاهی نویسندگان برای جلد کتابشان طرح هایی را مدنظر دارند که طراحی آن ها از عهده فتوشاپ و نرمافزار های مشابه خارج است و فقط از ایلوستریتور برمیآید. در اینگونه پروژه ها نویسنده یا ناشر به شما طرح های اولیه و آن چه در ذهن دارند را میدهند و شما با ایلوستریتور آن ها را طراحی میکنید، جالب است بدانید اینگونه پروژه ها معمولا دستمزد بالایی هم دارند.
۴-بنر های تبلیغاتی طراحی کنید:
این حوزه نیز مثل کاربرد بالا است، شرکت های تبلیغاتی گاهی نیاز به طرح هایی دارند که نگاه مخاطب را بدزدد و توجه آن هارا جلب کند. اینگونه طرح ها به علت پیچیدگی بصری و نیاز به چاپ در ابعاد بزرگ بدون کاهش کیفیت عموما با ایلوستریتور انجام میشوند و شرکت های تبلیغاتی این طراح هارا به افرادی مثل شما میدهند.
۵-وارد همکاری با موشن گرافیست ها شوید:
گاهی موشن گرافیست ها بیشتر در متحرک کردن تخصص دارند و نمیتوانند طراحی صحنه، المان ها و کاراکتر های موشن گرافیک را به خوبی و در سطح بالایی انجام دهند. شما میتوانید با این افراد وارد همکاری شوید و برای آن ها المان ها و کاراکتر ها را طراحی کنید تا بتوانند پروژه های بیشتر و گران تری بگیرند و در ازای آن درصدی از دستمزد هر پروژه را بردارید.
۶-در استدیو های بازی سازی و انیمیشن سازی مشغول به کار شوید:
اخیرا در کشورمان بازی های موبایلی بسیار رشد کرده اند و استدیو های مختلفی برای ساخت این بازی ها ایجاد شده اند. بسیاری از این استدیو های بازی سازی نیاز به یک طراح متخصص به ایلوستریتور دارند و می توانید از هرجا با آن ها به صورت دورکاری همکاری کنید. از آن سو انیمیشن سازی در ابتدای مسیر خود در ایران قرار دارد و همانند بازی سازی، میتوانید با آن ها وارد همکاری شوید.
۷-لوگو طراحی کنید:
نرم افزار های بیشماری برای طراحی لوگو وجود درند اما قطعا بهترین آن ها ایلوستریتور است. طراحی لوگو یکی از پولساز ترین حوزه های کل گرافیک است و با یادگیری ایلوستریتور به راحتی میتوانید هر لوگو ای را طراحی کنید و کسب درآمد های بالا را تجربه کنید. در نظر داشته باشید تخصص در ایلوستریتور به تنهایی از شما یک طراح لوگوی گران قیمت نمیسازد و باید تخصص های جانبی دیگری هم داشته باشید.
۸-اینفوگرافیک طراحی کنید:
طراحی اینفوگرافیک یکی از آینده دار ترین و پولساز ترین حوزه های ایلوستریتور است. اینفوگرافیک ها کاربرد های زیادی دارند، از سفارش توسط ارگان های دولتی و نصب در مدارس یا ادارات تا استفاده در وبسایت های شخصی و آموزشی. اینفوگرافیک ها را میتوان با نرم افزار های دیگری مثل فتوشاپ هم طراحی کرد اما برخی از اشکال و قالب ها در ایلوستریتور به سرعت و راحت تر انجام میشوند و برای چاپ در سایز های بزرگ، خروجی ایلوستریتور با افت کیفیت مواجه نمیشود.
حتما بخوانید: اینفوگرافیک چیست؟ (+مراحل و فرآیند ساخت اینفوگرافیک)
۹-آیکون طراحی کنید:
آیکون ها کاربرد های بسیاری دارند، از قراردادن در وبسایت ها تا استفاده در اپلیکیشن های موبایلی و ساخت نرم افزار ها.شما یا تخصص در ایلوستریتور میتوانید سفارش طراحی پک های آیکون سفارشی بگیرید و درآمدزایی کنید.
۱۰- فونت طراحی کنید:
طراحی فونت هم یکی از کاربرد های ایلوستریتور است و اگر فونت خوبی طراحی کنید، احتمال درآمد های بالا بسیار زیاد است. شما میتوانید فونت خود را برای فروش تکی قرار دهید یا لایسنس آن را در اختیار کسب و کار های بزرگ برای استفاده در وبسایت یا اپلیکیشن قرار دهید. اگر فکر میکنید کسی در ایران فونت نمیخرد، به ایران سنس و ایران یکان نگاه کنید که میلیارد ها تومان درآمد ایجاد کرده اند و در وبسایت های بیشماری مثل دیجیکالا یا اپ های بزرگی مثل بازار و دیوار استفاده شده اند.
۱۱-بروشور، ست نمایشگاهی و منوی کافه یا رستوران طراحی کنید:
ایلوستریتور توانایی خروجی با فرمت پی دی اف را دارد و میتوان از آن برای طراحی بروشور و کاتالوگ به خوبی استفاده کرد، مخصوصا آن دسته از کاتالوگ هایی که طرح های خلاقانه دارند. اگر به نمایشگاه های تخصصی رفته باشید قطعا دیدهاید که هم غرفه و محصولاتی که به افراد داده میشود طراحی یکدست و منسجمی دارد و از ایلوستریتور برای این طراحی ها میتوان استفاده کرد. اخیرا طراحی خلاقانه و اختصاصی منوی کافه و رستوران ها تبدیل به یک استاندارد شده است و اکثر مدیران این کسب و کار ها در حال طراحی اختصاصی منو ها هستند و شما نیز میتوانید به سرعت در این قشر به عنوان طراح اختصاصی معروف شوید.
۱۲-قالب و محتوای شبکه های اجتماعی طراحی کنید:
امروزه دوران پست های ساده برای کسب و کار ها تمام شده است و اکثر کسب و کار ها به دنبال طراحی قالب اختصاصی پست ها و محتوایشان به خصوص در شبکه های اجتماعی هستند و شما به راحتی میتوانید با این کار درآمد بالایی داشته باشید. محتوای کاربردی اگر جذاب و کاربرپسند نباشد، هرگز به اندازه کافی دیده نمیشود.
سایر ویژگیهای نرمافزار ایلوستریتور:
- تبدیل تصویر به فرمت برداری (وکتور)
- طراحی در ابعاد بسیار بزرگ برای استفاده در چاپ
- قابلیت استفاده از رنگهای ویژه چاپ و مدیریت آسان رنگها
- ایجاد المانهای تکرارپذیر با حداقل پیچیدگی
- طراحی لیاوت ساده و حرفهای
- امکان نقاشی دیجیتال حرفهای
- و قابلیتهای دیگر حرفهای و تخصصی
حتما بخوانید: ادوبی ایلوستریتور چیست و چه کاربردی دارد؟
استفاده از ایلوستریتور برای چه کسانی مفید است؟
بسیاری از افراد فکر میکنند که اگر نتوانند با استفاده از کاغذ طراحی کنند، حتماً استفاده از نرم افزارهای طراحی مانند ایلوستریتور نیز برایشان دشوار خواهد بود. در حقیقت، ایلوستریتور برای استفاده از آن هیچ نیازی به دانش یا مهارت خاصی در طراحی یا نقاشی ندارد! اگر علاقهمند هستید، میتوانید از ایلوستریتور برای خلق نقاشیهای آزاد استفاده کنید. اما برای یادگیری روش استفاده از آن و ایجاد یک گرافیک بینظیر، نیازی به تجربه در طراحی یا هنرهای دیگر ندارید.
این برنامه به شما اجازه میدهد تا عکس یا تصویری را وارد کنید و از آن به عنوان راهنما برای خلق یک طرح وکتور استفاده کنید. همچنین با استفاده از نرمافزار ایلوستریتور، میتوانید آیکونها، گرافیکها، عکسها و سایر موارد را به دلخواه تغییر داده و سفارشی سازی کنید. همچنین میتوانید آنها را جابهجا کنید، اندازه آنها را تغییر دهید و یا آنها را مرتب کنید تا شکلی که مدنظرتان است را به وجود آورید.
کارربرد از ایلوستریتور، به علاوه از هنرمندان و گرافیک دیزاینرها، برای افرادی که قصد طراحی وب سایت را دارند نیز سودمند است. با استفاده از این نرم افزار، این افراد میتوانند یک ماکت دیجیتالی برای وب سایت خود ایجاد کنند.
علاوه بر این، بازاریابان و تولیدکنندگان محتوا نیز میتوانند از ایلوستریتور برای ایجاد محتواهای بازاریابی دیجیتال، خبرنامههای ایمیلی، تصاویر رسانههای اجتماعی و سایر نیازهای مشابه استفاده کنند. همچنین، با این برنامه کارآمد میتوانید به راحتی لوگوهای شرکتی متنوع و زیبا و سایر گرافیکهای تبلیغاتی را ایجاد کنید.
بهترین روش آموزش ایلوستریتور چیست؟
به عقیده ما و بسیاری از افراد حرفه ای حوزه ایلوستریتور، پکیج های اینترنتی بهترین روش برای یادگیری ایلوستریتور هستند چون با هزینه بسیار کمتری میتوانید به یک متخصص ایلوستریتور تبدیل شوید، لازم نیست زمان زیادی را صرف رفتن به کلاس کنید، یک آرشیو آموزشی کامل خواهید داشت که هروقت نکته ای را فراموش کردید دوباره آن را نگاه کنید، تمام نکات و فوت و فن های حرفه ای را یاد میگیرید و مهم تر از همه میتوانید طی ده روز یادگیری را تکمیل کنید و وارد بازار کار شوید. زمان یکی از مهم ترین دارایی های ماست، ترجیح میدهید که چند ماه زمان را برای یادگیری تلف کنید یا طی ده روز تبدیل به یک متخصص مسلط به ایلوستریتور حرفه ای شوید و از مابقی زمان برای گرفتن پروژه های میلیونی استفاده کنید؟
ما در گرافیستار دوره جامع ایلوستریتور داریم که شمارا طی ده روز از صفر تبدیل به یک استاد ایلوستریتور می کند و هزینه آن یک دهم دوره های مشابه است، طی دو سال بیش از ده هزار نفر در دوره های ما شرکت کرده اند و با اطمینان آن را گارانتی یادگیری کرده ایم، به طوری که هرگاه از محصول رضایت نداشتید فقط کافی است شماره کارت خود را برای پشتیبانی ارسال کنید، علاوه بر این دوره جداگانه ای برای گرفتن پروژه دریافت خواهید کرد که قیمتی معادل ۷۹ هزار تومان دارد اما برای شما رایگان است، با این دوره علم بازاریابی و گرفتن پروژه را می آموزید و در بازار کار بسیار جلوتر از رقبا قرار خواهید گرفت. در این دوره فن بسیار مهم بازاریابی و پیدا کردن مشتری را خواهید آموخت که بدون نیاز به سایت های فری لنسری مثل پونیشا با معتبرین شرکت ها وارد همکاری شوید و پروژه های میلیونی کسب کنید.
منبع: چیکاو
سلام. ایا از طراحی های ساخته شده در ایلاستریتور می توان در افتر افکت ، سینما فوردی و موهو و … جهت انیمیت کردن استفاده کرد؟
سلام
بله در برنامه های گفته قابلیت استفاده رو براحتی داره
سلام من بخوام با برنامه ایلستریتور کسب درآمد کنم باید چیکار کنم من تو شهرستان زندگی می کنم شما میتونید هروقت خواستم مثلا منو به یه شرکتی جایی معرفی کنید
ایا برای طراحی نقش روی پارچه کاربرد دارد
بله وای بهتره از فتو شاپ استفاده کنید
سلام خدا قوت ..میشه بگید برای طراحی لوگو دیگه چه مهارت هایی لازمه ؟
سلام خب برای طراحی لوگو همون مهارت طراحی لوگو لازمه عزیز که تو گکیج صفر تا استادی کامل آموزش دادیم
https://graphi-star.com/landing/tutorial-design-logo-illustrator/
با سلام سوالم اینه که ایلستریتور تو ایران کسب و در امد داره یا فتوشاپ بهتره ؟در زمینه طراحی لوگو؟
سلام
هر دو نرم افزار های پولسازی هستند
دلی طراحی لوگو ایلوستریتور انتخاب بهتریه
چقدر طول میکشه که از طریقه این برنامه به درآمد رسید؟
یک ماه