۴ اشتباه اصلی فریلنسر ها که باید از آن ها دوری کنید

4 اشتباه اصلی فریلنسر ها که باید از آن ها دوری کنید 10

۴ اشتباه اصلی فریلنسر ها که باید از آن ها دوری کنید

آلبرت انیشتین می گوید فردی که اشتباه نمی کند هیچوقت هم چیز جدیدی پیدا نمی کند. قطعا بدون اشتباه کردن نمی توانیم چیز جدیدی یاد بگیریم و فرآیند پیشرفت ما بسیار کند خواهد شد، اما این حرف به این معنا نیست که از تجربیات و اشتباهات دیگران درس نگیریم و همان اشتباهات را تکرار کنیم.

در این مقاله چهار اشتباه رایج فریلنسر ها را بررسی خواهیم کرد، اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شدن هرکدامشان برای شما هزینه های مالی و زمانی زیادی ایجاد کند. لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

۱- قبول کردن پروژه بیش از توانتان

تصور کنید در حال کار کردن روی دو پروژه هستید و اکثر وقت شما پر است اما ناگهان پیشنهادی برای یک پروژه دیگر دریافت می کنید که دستمزد بسیار خوبی دارد. طبیعتا بر سر دوراهی قرار می گیرید که قبول کنید یا نه. اگر پروژه را قبول کنید مجبورید از صبح تا زمانی که می خوابید کار انجام دهید. همین موضوع باعث می شود انرژی و انگیزه شما تخلیه شود و از لحاظ روانی تحت فشار قرار بگیرید. از طرفی هم نمی توانید کیفیت کارتان را حفظ کنید و مشتری های با ارزشتان را از دست می دهید. از آن طرف هم پروژه را قبول نکنید مبلغ خوبی را از دست می دهید.

شما کدام را انتخاب می کنید؟

تجربه ثابت کرده است که قبول کردن پروژه ای که خارج از توانتان است بیشتر به ضررتان است تا به سودتان. خیلی محترمانه به مشتری توضیح دهید که وقتتان پر است و در صورت قبول کردن پروژه آن ها، نمی توانید کاری با کیفیت همیشگی تحویل دهید. مطمئن باشید با این حرکت، شما به شکل یک فریلنسر حرفه ای دیده خواهید شد.

از آن سو باید دقت کنید که پروژه هایی که قبول می کنید با سطح مهارتتان همخوانی داشته باشد. اگر کاری به شما پیشنهاد شد که به تخصص بسیار بالایی نیاز داشت اما شما در آن سطح مهارت نداشتید، بهتر است که قبول نکنید. خوشحال باشید که در چشم مشتریان حرفه ای هستید و دید آن ها به شما طوری است که انگار برای پروژه های بزرگ و تخصصی قابل اعتماد هستید. بهتر است زمان بیشتری برای آموزش خود صرف کنید تا مهارتتان هم به آن سطح برسد.

اشتباه رایج فریلنسر ها

۲- نداشتن پس انداز برای روز مبادا

پیشتر در مقاله هوش مالی برای فریلنسرها به این موضوع بسیار مهم پرداختیم اما به دلیل اینکه این موضوع اشتباه اکثر فریلنسر ها است، تصمیم گرفتیم اینجا هم به آن اشاره کنیم.وقتی که درآمدتان افزایش پیدا می کند و شروع به خرج کردن آن می کنید، معمولا طرز فکر شما اینگونه شکل می گیرد که “پول همیشه خواهد آمد”.

اما خودتان بهتر می دانید همیشه اینطور نیست. فریلنسری بالا و پایین های خاص خودش را دارد. یک ماه ممکن است درآمد بالایی داشته باشید و وقت برای سر خاراندن نداشته باشید و یک ماه ممکن است شرایط به گونه ای رقم بخورد که حتی یک پروژه هم نگیرید. اگر برنامه مالی نداشته باشید و برای روز های سخت، درصدی از پروژه را پس انداز نکرده باشید این مشکلات شمارا به سمت کارهای کارمندی و درآمد ثابت بر می گرداند و در یک چشم بر هم زدن تمام آزادی شغلی و درآمد بالای فریلنسری از شما گرفته شده است.

4 اشتباه اصلی فریلنسر ها که باید از آن ها دوری کنید 13

۳- توهم دانایی

مراقب باشید در دام توهم دانایی گرفتار نشوید. توهم دانایی یعنی فرد فکر کند که همه چیز را می داند و در برابر یادگیری مقاومت کند. اتفاقی که می افتد به شکل خلاصه این است:

فرد در یک نرم افزار مهارت متوسط یا خوبی دارد. بخاطر همین موضوع از یادگیری مباحث جدید در همان نرم افزار خودداری می کند. علاوه بر اینکه نمی خواهد قبول کند که جای پیشرفت دارد، این توهم دانایی اجازه نمی دهد که فرد خود را به روز کند. همانطور که می دانید دنیای تکنولوژی و نرم افزار ها با سرعت بسیار زیادی تغییر می کنند و همین موضوع باعث می شود مهارتش به مرور زمان قدیمی به نظر برسد و سبکش از دور خارج شود. فرد تا به خود می آید می بیند که مدت زیادی است به او پروژه نداده اند و تعداد زیادی فریلنسر تازه نفس و با مهارت از او سبقت گرفته اند.

حالا که دیدید توهم دانایی چه ضربه ای به شما می زند، همیشه به یاد داشته باشید که در هر سطح و تخصصی که هستید باید به طور مرتب برای یادگیری زمان صرف کنید تا بتوانید با بقیه رقابت کنید. علاوه بر این موضوع، یادگیری نکات تخصصی باعث می شود که از رقبا یک سر و گردن بالاتر دیده شوید و شانس دریافت پروژه افزایش یابد. یادگیری همیشگی، فرمول افراد متخصص موفق است.

4 اشتباه اصلی فریلنسر ها که باید از آن ها دوری کنید 15

۴- ندانستن قیمت و ارزش کارتان:

اگر از فریلنسر های باتجربه بپرسید بدون شک همه آن ها به شما خواهند گفت که با قیمت گذاری اشتباه فریلنسر ها ، هرگز پیشرفت نخواهید کرد. درست است که قیمت گذاری حرفه ای کمی دشوار است زیرا باید به طور مرتب به نسبت بزرگی یا کوچکی پروژه قیمت را تغییر دهید، اما حتما باید به مرور زمان روی این مهارتتان کار کنید.

اگر فریلنسر طراحی یا تدوین هستید حواستان به این هزینه ها باشد

اگر دقت کنید در سایت های فریلنسری مثل پونیشا، قیمت گذاری پایین یکی از اشتباه فریلنسر ها است که تقریبا همه انجام می دهند. در این سایت ها مشتریان ناخودآگاه شمارا مجبور می کنند که استاندارد های کیفی خود را پایین بیاورید و با دستمزد ناچیزی فعالیت کنید. طبیعتا فعالیت به این شکل فقط وقت شمارا تلف می کند و راه های پیشرفت شمارا می بندد. اگر به کیفیت کار خود اطمینان دارید، از این سایت ها خارج شوید و با اعتماد به نفس به شکل مستقل فعالیت کنید.

خارج از محیط هایی مثل پونیشا، به راحتی می توانید درآمد خود را چند برابر کنید و طی چند سال، از یک فریلنسر تازه کار تبدیل به طراح یا تدوینگری شوید که بین مشتریان شناخته شده است و پروژه های میلیونی دریافت می کند. فقط کافی است شجاعت کافی داشته باشید و به فن بازاریابی مسلط شوید. اگر نمی توانید به شکل مستقل بازاریابی کنید نگران نباشید، ما در آکادمی گرافیستار دوره ای داریم که پس از گذراندن آن، می توانید با معتبر ترین افراد و شرکت ها وارد همکاری شوید و پروژه های بسیار خوبی دریافت کنید. راه پیشرفت شما در این مسیر بسیار بازتر است و رسیدن به درآمد های بالا اصلا دور از دسترس نیست. برای شرکت در دوره، از بنر زیر استفاده کنید.

4 اشتباه اصلی فریلنسر ها که باید از آن ها دوری کنید 17

ارسال در :
لینک کوتاه :