طراحی سایت با فتوشاپ چگونه است؟ ۲ روش تبدیل قالب به کد

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

طراحی سایت با فتوشاپ

طراحی سایت با فتوشاپ چگونه است؟ دو روش تبدیل قالب به کد بدون برنامه نویسی

امروزه کمتر کسی است که از بازار طراحی سایت خبر نداشته باشد. اکثر شرکت ها یا به دنبال راه اندازی سایت خود هستند یا به دنبال ساخت ورژن جدید سایتشان. اما تا صحبت از طراحی سایت می‌شود شما به عنوان یک طراح فتوشاپ شاید از خودتان بپرسید طراحی سایت به من چه ربطی دارد!؟

طراحی بسیاری از سایت ها ابتدا با فتوشاپ انجام می‌شود و سپس به کد تبدیل می‌شود. در این مقاله به دو راه اصلی برای درآمدزایی از طراحی وبسایت با کمک فتوشاپ می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

همین الان ۶۰ دقیقه از محتوای پکیج مقدماتی تا پیشرفته فتوشاپ را رایگان دانلود کن

طراحی سایت با قالب های آماده یا طراحی با فتوشاپ؟

شاید با خود بگویید تا وقتی قالب های آماده ای برای وردپرس و سایت ساز های مشابه وجود دارد دیگر کسی پول به طراح برای ساخت وبسایت با آموزش فتوشاپ رایگان نمی‌دهد اما در واقعیت اینطور نیست. مشتریان زیادی هستند که می‌خواهند سایت را دقیقا طبق برنامه و تصورات خود طراحی کنند. عموما نیاز این مشتریان توسط طراحان با فتوشاپ به خوبی برطرف می‌شود زیرا دقیقا طبق تصورات کارفرما سایت طراحی و بارگزاری می‌شود. بسیاری از قالب های وردپرس مطابق با نظر کارفرما نیستند و بسیاری از این افراد می‌خواهند سایت خود را طبق با مدل خاصی بسازند که با قالب های آماده بازار امکان پذیر نیست.

نقش فتوشاپ در طراحی سایت

به زبان ساده راحی سایت با فتوشاپ چگونه انجام می‌شود؟

اگر بخواهیم طراحی سایت را با فتوشاپ به دو قسمت کلی تقسیم کنیم این دو قسمت ۱-طراحی رابط کاربری با فتوشاپ و ۲-تبدیل آن به کد است. برای طراحی سایت می‌توان از یک نوت پد ساده هم استفاده کرد اما دلیل اصلی استفاده از فتوشاپ راحتی و امکانات بسیار عالی آن برای طراحی سایت است.

ابتدا باید بخش های مختلف سایت را در فتوشاپ طراحی کنید. صفحات مختلفی مثل صفحه اصلی، صفحه وبلاگ، صفحه محصولات، صفحه تماس باما،صفحه ارور و…

سپس باید این صفحات تبدیل به کد شوند. این بخش را می‌توانید به یک برنامه نویس فریلنسر واگذار کنید یا توسط پلاگین های فتوشاپ انجام دهید. به بخش قابل دیدن وبسایت فرانت اند و به بخش فنی و اصطلاحا پشت صحنه بک اند گفته می‌شود. شما به عنوان طراح فرانت اند را طراحی می‌کنید.

اولین قدم برای طراحی قالب سایت شناسایی نیاز مشتری و مخاطبش است. عمدتا کارفرما ها این اطلاعات را به شما می‌دهند و برای شما شرح می‌دهند که چه انتظاراتی از ظاهر سایت دارند. سپس باید ایده های اولیه تان را روی کاغد بکشید و به مشتری نشان دهید. نظرات نهایی را اعمال کنید تا روی کاغذ همان چیزی باشد که مشتری می‌خواهد.

مرحله بعدی طراحی رابط کاربری با فتوشاپ است که در پاراگراف قبلی کمی درباره آن صحبت کردیم. این بخش به ۶ قسمت ریزتر تقسیم می‌شود که عبارت است از:

  • انتخاب سبک طراحی و سبک سایت
  • ساخت وایرفریم و سایت مپ
  • انتخاب رنگ ها و فونت
  • شروع طراحی گرافیک در فتوشاپ
  • طراحی هدر،فوتر،اسلایدر و سایر المان ها
  • طراحی حالت ریسپانسیو سایت

بعد از اینکه صفحات مختلف سایت را ساختید نوبت به تبدیل آن به کد میرسد و در نهایت باید مجموعه سایت را در یک هاست آزمایشی امتحان کنید تا از صحت کارکرد آن اطمینان حاصل کنید.

طراحی سایت با فتوشاپ چگونه است؟ 2 روش تبدیل قالب به کد 11

دو روش برای تبدیل به کد در فتوشاپ:

اگر نمی‌خواهید درگیر هزینه های برنامه نویس شوید ما به شما دوراه اصلی برای تبدیل قالب سایت به کد را پیشنهاد می‌کنیم.

روش اول استفاده از پلاگین های مختلف فتوشاپ است. یکی از پلاگین ها اصلی برای تبدیل فایل فتوشاپ به کد پلاگین Css hat است. با نصب این پلاگین به راحتی می‌توانید فایل های خود را تبدیل به کد کنید و از آن ها استفاده کنید.

روش دوم استفاده از سایت های تبدیل آنلاین است. این سایت ها به صورت آنلاین فایل فتوشاپ را از شما دریافت می‌کنند و آن را به کد تبدیل خواهند کرد.در ادامه چند سایت را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • تبدیل آنلاین psd به کد های قابل استفاده در وب html و css سایت www.psdtoweb.de 
  • تبدیل اتوماتیک فایل psd شما به html و css صفحات وب سایت www.psd2cssonline.com
  • تبدیل رایگان psd فتوشاپ به کد html سایت www.jadii.com
  • پلاگین فتوشاپ آنلاین مبتنی بر ابر رایگان برای تبدیل لایه های فتوشاپ شما به css3 سایت  www.css3ps.com
  • تبدیل آنلاین فایل psd به html و css سایت www.psd2htmlconverter.com
  • تبدیل برعکس: html به psd (در این سایت تبدیل فرمت انواع فایل ها امکان پذیر است!)  www.convertio.co/html-psd

طراحی سایت با فتوشاپ چگونه است؟ 2 روش تبدیل قالب به کد 13

درآمد طراحی سایت با فتوشاپ چقدر است؟

طراحی سایت از آن حوزه هایی است که هرچند بازار شلوغی دارد اما مشتریان بسیاری هم نیاز به طراحی سایت دارند. در این شغل درآمد شما بستگی به سلیقه و مهارتتان دارد اما به طور کلی برای پروژه های کوچک که وقت کمی می‌گیرند از ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و برای پروژه های متوسط تا ۵ میلیون تومان هم افزایش یافته و در نهایت برای پروژه های بزرگ از ده میلیون تومان شروع می شود و به رقم های بالا ختم می‌شود. در نظر داشته باشید این ارقام برای طراحی قالب بدون تبدیل به کد است.

موکاپ در فتوشاپ چیست؟ چگونه از آن در ۳ دقیقه استفاده کنیم؟

طراحی سایت با فتوشاپ را از کجا بیاموزیم؟

طراحی سایت با فتوشاپ مهارتی مرکب است، یعنی صرفا با یادگیری تکنیک های مخصوص طراحی نمی‌توانید طراح درجه یکی شوید و باید در کل فتوشاپ یک متخصص تمام عیار باشید تا بتوانید وارد ۵ درصد برتر طراحان شوید. بهترین روش یادگیری طراحی قالب سایت با فتوشاپ این است که ابتدا در کل فتوشاپ متخصص شوید و سپس به شکل پروژه محور طراحی قالب سایت را بیاموزید. اگر قصد دارید این تخصص ارزشمند و پولساز را بیاموزید و فتوشاپ را به شکل کامل، کاربردی و اصولی فقط در عرض یک هفته آن هم با قیمتی استثنایی یاد بگیرید و از آموزش های پروژه محور در زمینه طراحی سایت با فتوشاپ استفاده کنید، پیشنهاد ما دوره پیشرفته فتوشاپ گرافیستار است.

طراحی سایت با فتوشاپ چگونه است؟ 2 روش تبدیل قالب به کد 15

ارسال در :
لینک کوتاه :