۱۵ فونت برتر رایگان و پولی فارسی کدام اند؟

امتیاز 4.00 ( 1 رای )

انتخاب فونت مناسب

۱۵ فونت برتر رایگان و پولی فارسی کدام اند؟ (انتخاب فونت مناسب)

انتخاب فونت مناسب یکی از اصلی ترین چالش ها و دغدغه های یک طراح است. اکثر طراحان نسبت به کمبود و عدم تنوع و زیبایی فونت های ایرانی گله دارند و همین موضوع گاهی باعث بسته شدن دست طراحان می‌شود. در این مقاله بهترین فونت های رایگان و پولی ایرانی را به شما معرفی خواهیم کرد تا مجموعه فونت خود را تکمیل کنید. آموزش فتوشاپ رایگان

همین الان ۶۰ دقیقه از محتوای پکیج مقدماتی تا پیشرفته فتوشاپ را رایگان دانلود کن

فونت های رایگان:

۱-وزیر: فونت وزیر یک فونت رایگان است که توسط آقای صابر راستی کردار طراحی و منتشر شده است. این فونت از دسته فونت های مینیمال است و خوانایی بسیار بالا و زیبایی در عین سادگی از ویژگی های این فونت هستند. از طریق صفحه گیت هاب ایشان می‌توانید به آقای صابر راستی کردار و پروژه ایشان کمک مالی نمایید.

۲-بهیج-نازنین: فونت اصلی نازنین حدود بیست سال پیش طراحی و از فونت های خاطره انگیز وب فارسی است. فونت بهیج نازنین در سال ۲۰۱۳ توسط دکتر عبدالحمیدبهیج استاد دانشگاه کابل افغانستان باز طراحی شد و دستخوش تغییرات اساسی شد. این فونت برای متون مختلف یکی از فونت های استاندارد است که هرگز از زیبایی و سادگی آن کاسته نمی‌شود.

۳-ساحل: ساحل هم یک انتخاب فونت مناسب رایگان و پرکاربرد است که همانند وزیر توسط آقای راستی کردار ساخته و منتشر شده است. فونت ساحل کمی نسبت به وزیر غیر رسمی تر و فانتزی تر است اما حالت ساده و خوانای خود را حفظ کرده است.

۴-بی میترا: این فونت اصلاح شده فونت میترای اصلی است. فونت بی میترا یکی از رایج ترین فونت ها برای نامه نگاری های رسمی و اداری است و در صنعت چاپ هم کاربرد بالایی دارد.

۵-فونت ادوبی عربیک: این فونت توسط خود شرکت ادوبی (سازنده فتوشاپ) منتشر شده است و علاوه بر حروف عربی، حروف اضافه فارسی هم دارد. فونت ادوبی عربیک یکی از استاندارد ترین فونت های عربی و فارسی است که وزن و نسبت ها در آن به زیبایی رعایت شده است.

۶-یکان: فونت یکان هم جز خاطره انگیز ترین فونت های فارسی است و حالت مدرن‌تری نسبت به فونت های نازنین و میترا دارد. نسخه وب این فونت کاربرد بالایی در وبسایت های ایرانی داشت که اخیرا همه‌گیری این فونت با وجود نسخه اصلاح شده ایران یکان کاهش یافته است.

۷-سری دیما: این فونت در ابتدا به شکل پولی عرضه شد ولی پس از مدتی در گیت هاب توسط سازنده به شکل رایگان عرضه شد. این فونت شامل چندین فونت مختلف برای نگارش، طراحی و تایپوگرافی است. این مجموعه فونت به همه طراحان توصیه می‌شود.

۸-ایران نستعلیق: همانطور که از نام این فونت پیداست این فونت نستعلیق است و برای مواردی مثل نگارش شعر و طراحی های خاص کاربرد بالایی دارد.

فونت های پولی:

۱-ایران سنس: ایران سنس را می‌توان پر سرو صدا ترین فونت این لیست دانست. این فونت که توسط آقای مسلم ابرهیمی طراحی شده است جز اولین فونت های فارسی استاندارد و حرفه ای است که از سایت و اپلیکشن هایی مثل دیجیکالا و اسنپ تا پوستر های مختلف جشنواره ها و صنعت چاپ استفاده شده است. این فونت در عین خوانایی، ظاهر بسیار شیک و مدرنی دارد.

۲-نیان: فونت نیان هم یکی از فونت های پولی است که در اکثر بنر های تبلیغاتی و بیلبورد ها تا مطبوعاتی مثل مجله های ماهانه استفاده شده است. وزن و تناسب این فونت بسیار چشم نواز است. این فونت توسط مریم سافت عرضه شده است.

۳-ری: ری یکی دیگر از فونت های پولی است و همانطور که خود طراحان این فونت گفته اند “فراز و فرودهای کوتاه، استخوان بندی محکم و منسجم و دارای زاویه های فراوان با سطوح صاف است که نگاه هر بیننده را می رباید”. این فونت بیشتر استفاده تجاری دارد.

۴-ایران یکان: ایران یکان نسخه اصلاح شده فونت یکان است که توسط وبسایت فونت ایران و آقای ابراهیمی عرضه شده است. این فونت حالتی بین کلاسیک و مدرن دارد و برای اکثر استفاده ها مناسب است. نسخه بلک این فونت برای تیتر و عنوان های درشت انتخابی ایده‌آل است.

۵-ایران شارپ: این فونت کمی حال و هوای فونت میترا را دارد اما نواقص آن را برطرف کرده و فونت بی نظیری برای صنعت چاپ و مطبوعات است. علاوه بر این صنعت، فونت ایران شارپ فونت بسیار مناسبی برای پوستر های دیجیتال است اما متاسفانه برای وبسایت مناسب نیست.

۶-دبستان: اگر با کودکان سر و کار دارید یا در صنایع وابسته کار می‌کنید انتخاب فونت مناسب دبستان بهترین انتخاب است. این فونت هم خوانا است و هم جذابیت بصری بالایی دارد و خسته کننده نیست. این فونت توسط امید امامیان و رضا بختیاری فرد طراحی شده است و در اکثر کتاب داستان های کودکان و کتاب های کمک درسی کودکان استفاده شده است.

۷-بهمن: این فونت حال و هوای فونت های قبل از انقلاب و سینمایی کلاسیک دارد اما با استاندارد های امروزی طراحی شده است. زیبایی این فونت باعث شده است که در صنعت هایی مثل لوگو و تابلوسازی استفاده گسترده داشته باشد. این فونت نیز توسط مریم سافت عرضه شده است.

چگونه رنگ مو ها را در فتوشاپ تغییر دهیم؟

یادگیری فتوشاپ در یک هفته!

اگر مسیر درستی را انتخاب نکنید پکیج آموزش فتوشاپ می‌تواند چند ماه طول بکشد اما ما در گرافیستار دوره ای برگزار کرده ایم که با کمک آن می‌توانید در منزلتان طی یک هفته به فتوشاپ مسلط شوید و همه تر از آن با دوره جانبی بازاریابی و گرفتن پروژه، بدون نیاز به سایت های فریلنسری مثل پونیشا با شرکت ها و کسب و کار ها وارد همکاری شوید و درآمد بالایی کسب نمایید. این دوره جانبی برای گرفتن پروژه به تنهایی ۷۹ هزار تومان فروخته می‌شود اما برای شرکت کنندگان دوره تخصصی فتوشاپ رایگان است. ما تضمین می‌کنیم پس از طی این دوره به یک متخصص تمام عیار فتوشاپ تبدیل خواهید شد، در غیر این صورت تمام مبلغ پرداختی به شما برگردانده خواهد شد.

۴/۵ - (۱ امتیاز)
ارسال در :
لینک کوتاه :