نرم افزار افترافکت AfterEffects چیست؟ هر آنچه در مورد افترافکت باید بدانید

امتیاز 3.00 ( 1 رای )

تاریخچه افترافکت

نسخه اول (۱.۰) نرم افزار افترافکت توسط شرکت علم و هنر (Company of Science and Art) در ایالت رود آیلند آمریکا در سال ۱۹۹۳ ساخته و مورد استفاده ی عموم قرار گرفت. شرکت CoSA در همان سال ورژن دوم نرم افزار افترافکت (۱.۱) به بازار عرضه کرد. شرکت Aldus در ماه ژوئیه ۱۹۹۳ این شرکت را به همراه نرم افزار افتر افکت خرید و خود این شرکت به همراه نرم افزار پیج‌ میکر PageMaker در سال ۱۹۹۴ توسط شرکت Adobe‌ خریداری شد. اولین نسخه نرم افزار ادوب افترافکت شرکت ادوبی، در قالب ورژن (۳.۰) بود روانه ی بازار شد.

نرم افزار افترافکت AfterEffects چیست؟

افترافکت یکی از کاربردی ترین و بهترین برنامه های دیجیتالی است که توسط شرکت Adobe توسعه یافته که می توان از آن برای ایجاد جلوه‌های ویژه بصری، تصاویر متحرک (موشن گرافیک) و ترکیب سازی (کامپوزیت) دوبعدی استفاده کرد که یکی از برنامه های سودمند در فرایند پس از تولید در فیلم‌سازی و تولیدات تلویزیونی به شمار می رود.

در میان کارهای بازر و مهمی که نرم افزار افترافکت قادر به انجام آن است می توان به ایجاد افکت پرده سبز، روتوسکوپی، ترکیب بندی و انیمیشن سازی و … اشاره کرد. همچنین می توان از نرم افزار After Effects به عنوان یک ویرایشگر غیرخظی، ویرایشگر صدا و کدگذاری رسانه ای بهره برد. از قابلیت‌های مهم برنامه پیشرفته می‌توان به امکان اشتراک گذاری پروژه بین چند سیستم و دسترسی آسان به فایل‌های اشتراک گذاری شده، اشاره کرد.

از این برنامه به شدت در صنعت تصویر متحرک و فیلم های ویدیویی و تیزاژ فیلم ها و تبلیغات تلویزیونی استفاده می شود و بسیاری از شاهکار های سینمایی و تبلیغات تلویزیونی اغلب محصول برنامه AE یا همان افتر افکت است. فیلم های پرهزینه هالیوودی همچون Gladiator, SpiderMan, Die Hard , سری فیلم های Blade و فیلم ماتریکس و بالغ بر ۳۵۰ فیلم دیگر هالیوودی همگی از افتر افکت برای جلوه های ویژه، تیتراژ و میکس ویدیویی خود استفاده نموده اند

افترافکت

صحبت های ادوب

ادوبی با ارائه ابزارهای خلاقانه در سری مجموعه برنامه های خود باعث شده که آکادمی هنرهای تصویری و علوم، ادوبی را برای شناختن زمینه جدیدی در علم فیلم سازی به رسمیت شناخته است.

آکادمی اعلام کرد که دو جوایز علمی و مهندسی را به Adobe After Effects CC و Adobe Photoshop CC برای تأثیرگذاری بر پیشرفت صنعت فیلمسازی اعطا خواهند کرد.

معدود برنامه هایی در دنیا وجود دارند که مانند ادوبی افتر افکت بتوان با آنها آثار هنری خارق العاده ای درست کرد. اما اگر تا به حال با ادوبی افتر افکت ( که از این پس به آن AE می گوییم) کار نکرده اید، شاید هنگام استفاده از این برنامه کمی گیچ شوید. به همین دلیل، در این مقاله نکات آموزشی مختص این برنامه را به شما همراهان سایت آموزشی گرافیستار ارائه می کنیم.

با ادوبی افتر افکت چه کارهایی می توان کرد؟

افترافکت بی شک یکی از محبوب ترین و قدرتمند ترین نرم افزارها در حوضه ی جلوه های ویژه، موشن گرافیک و کامپوزیت  می باشد. این برنامه بسته به نیازهای کاربری که از آن استفاده می کند می تواند کارکرد متفاوتی را داشته باشد. برای نمونه کاربری که به ساخت صحنه های تخیلی و رویایی علاقه مند هست می تواند به سراغ مبحث VFX از افترافکت روی بیاورد. یک تدوینگر فیلم می تواند از این برنامه برای چیزی بیش از طراحی تیتراژ استفاده کند و یک انیمیشن ساز هم می تواند از این برنامه در جهت ساخت کاراکترهای کارتونی دو بعدی بهره ببرد.

نرم افزار افترافکت

از افترافکت به شدت در صنعت تصویر متحرک و فیلم های ویدیویی و تیتراژ فیلم ها و تبلیغات تلویزیونی استفاده می شود. قطعا تاکنون نمونه هایی از ساخته های افترافکت از قبیل تیتراژ فیلم های مختلفی مثل ماتریکس، تبلیغات تلویزیونی مثل تبلیغات همراه اول و ایرانسل و… را دیده اید. این نرم افزار به سرعت در حال رشد و جایگیری در بین کاربران ایرانی هست و بهتره بگم به نرم افزار محبوب این روزهای دنیای ویوژال افکت و موشن گرافیک تبدیل شده است. از این نرم افزار حتی می توان در صنعت وب ومالتی مدیا نیز استفاده کرد. این برنامه در زمینه تلفیق تصاویر متحرک همان قدرتی را به شما میدهد که برنامه فوتوشاپ، ابزارهای نقاشی و ترسیمی در اختیار هنرمندان قرار داده اند.

جلوه ویژه (Visual Effects): جلوه های ویژه به هرآنچه که در صنعت فیلم سازی انجام آن غیر ممکن یا مشکل می باشد و از عهده عوامل عادی فیلم خارج است، و برای ایجاد آن گروه دیگری وارد عمل می شوند، جلوه ی ویژه می گوییم. به عنوان مثال بتوان به ایجاد انفجار در صحنه فیلم ها ، تصادفات ، استفاده از بدلکاران در افتادن از ارتفاع و  …. اشاره کرد .اما تعریف جلوه ویژه در حال حاضر را می توان نوع دیگری تعریف کرد: ایجاد هر آنچه که  در ذهن شما می باشد و در دنیای واقعی امکان پذیر نیست ! مثل ایجاد ربات های غول پیکر ، ساختن یک دنیای خیالی و غیر واقعی ، ایجاد انفجارهای عظیم و …. البته جلوه های ویژه به چند نوع مثل جلوه های ویژه میدانی ، جلوهای ویژه بصری و … تقسیم می شود .در جلوه ویژه شما گاهی می خواهید یک اتفاق خیلی دیده شود ، مانندصحنه های تصادف و انفجار و … و گاهی می خواهید جلوه ویژه دیده نشود ! مانند خلق یک شهر یا سرزمین رویایی اما طوری که بیننده اصلا متوجه اینکه این تصاویری که می بیند به صورت مصنوعی تولید شده و وجود خارجی ندارد .

نرم افزار افترافکت

موشن گرافیک (motion graphics): به طرح های گرافیکی دارای حرکت گفته می شود، در گذشته طرح ها گرافیکی در  سطح یک پوستر یا یا عکس ثابت بود ،اما امروزه طرح های گرافیکی متحرک بیش از پیش استفاده می شود، و موشن گرافیک ها  در زمینه های گوناگون از قبیل تبلیغات، تیزرهای تلوزیونی ، تیتراژ فیلم ها و … کاربرد فراوان دارند. از نمونه های بارز موشن گرافیک به تیزر برنامه های تلوزیون می توان اشاره کرد.

موشن گرافیک بسیار به انیمیشن شبیه است با این تفاوت که انیمیشن داستانی است و به شخصیت های داستان می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک تمرکز دارد و کاربرد آن در برند سازی و تبلیغات است. افترافکت اصلی ترین ابزار برای ساخت موشن گرافیک است.

افترافکت

ترکیب سازی یا کامپوزیت : فرآیندی است که طی آن لایه ها و ویژگی های مختلف یک صحنه ی جلوه ویژه باید جهت خلق صحنه ی نهایی با هم ترکیب شوند. شما در ترکیب بندی که نیازمند تخصصی ویژه و جزء مراحل آخر یک پروژه هستید لایه های مختلف از فیلم را کنار هم قرار می دهید و اصلاحات رنگی و نوری را بر روی آن ها اعمال می کنید تا به یک ترکیب قابل قبول برسید

برای نمونه، یک شات ساده VFX ممکن است برای ساخت یک صحنه نیازمند ترکیب قالب صفحه سبز، یک پس زمینه، چند المان انفجاری، گرد و خاک و دود باشد. انجام این کارها در یک اپلیکیشن ویرایشگر ویدئو دشوار است بنابراین توصیه می شود در این گونه موارد از After Effects استفاده شود.

نرم افزار افترافکت

معرفی قابلیت ها و توانایی های مهم و شاخص افترافکت

کتابخانه ی افکت ها

این برنامه دارای صدها افکت متنوع داخلی است در واقع تنوع موضوعی افکت های این برنامه بی شمار است چرا که شما در هر زمینه ای که به افکت نیاز داشته باشید، این برنامه در آن زمینه لیستی از افکت های مختلف را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید آنها را با هم ترکیب کنید تا بی نهایت امکانات خلاقانه در اختیار داشته باشید.

نرم افزار افترافکت AfterEffects چیست؟ هر آنچه در مورد افترافکت باید بدانید 23پروژه های افترافکت

یکی از دلایلی اصلی که بیشتر کاربران در بین برنامه های مختلف در زمینه جلوه های ویژه افترافکت رو انتخاب می کنند وجود تعداد بی شمار قالب ها و پروژه های آماده ی فوق العاده این نرم افزار هست. ممکن است شما از کاربران قدیمی افترافکت باشید یا که فقط چند روز باشد با این برنامه آشنا شدید،که زمان یا تخصص کافی را برای ساخت طرح هایی که می خواهند نداشته باشند در هر صورت شما می توانید با استفاده از این پروژه ها که گوناگونی فراوانی دارند در مدت زمان کوتاهی خروجی های فوق العاده یی رو از برنامه بگیرید.

در وبسایت هایی نظیر envato طراحان تصویر و فیلم از سراسر جهان، فایل های پروژه ی Adobe Effects را طوری تنظیم می کنند که حتی مبتدی کاربران می توانند به سادگی فیلم خود را drag and drop کنند تا نتایج خارق العاده ای نصیبشان شود.

نرم افزار افترافکت

پلاگین ها در افترافکت

افترافکت علاوه بر پلاگین ها و افکت های درونی خود، طیف وسیعی از پلاگین ها یا افزونه ها را در اختیار علاقه مندان قزاز می دهد که می توان آنها را نصب نمود تا قابلیت های AE را صد چندان می کند. سبک های مختلفی از پلاگین افترافکت وجود دارد که از محبوب ترین ها می توان به Element 3D، Trapcode ، Plexus, Magic Bullet و Optical Flares اشاره کرد که در پکیج های آموزشی سایت گرافیستار آموزش های زیادی در باب آنها ساخته شده است.

با استفاده از افزونه های شخص ثالث، عملکرد After Effects در حوضه ی جلوه های ۳D افزایش میاید. علاوه بر جلوه های سه بعدی، پلاگین هایی برای شبیه سازی آتش، دود یا آب سیستم ذرات، حرکت اهسته؛ ایجاد نمودار های متحرک، انیمیشن و موشن گرافیک های دوبعدی، از بین بردن سوسو زدن، سر و صدا، اضافه کردن اصلاح رنگ بالا پایان؛ و دیگر بهبود گردش کار و جلوه های بصری.

نرم افزار افترافکت

اسکریپت ها در افترافکت

اسکریپت ها در افترافکت همچون پلاگین ها از اهمیت بالایی برخوردار هستند چون که کارکرد خاصی رو ایجاد می کنند. اسکریپت ها گوناگونی بالایی دارند و بیشتر در حوضه انیمیشن و موشن گرافیک دوبعدی استفاده ی بالاتری دارند. اسکریپت ها در قالب یک پنجره ی جداگانه در افترافکت اجرا می شوند و صرفا فرایندی را که برای فرد معمولی کمی بیش تر به طول می انجامد را اتوماتیک می سازد و برای نمونه، اسکریپت Duik هست که عملیات استخوان گذاری کاراکتر طراحی شده فلت را به شکل حرفه ایی و راحت انجام می دهد.

اسکریپت ها کاربران را از انجام کارهای سخت و تکراری باز می دارد که در سایت نمونه اسکریپت های زیادی قرار گرفته که قطعا از عملکرد هر کدام از آن ها متحیر می شوید.

افترافکت

انیمیشن و مدل سازی سه بعدی

با استفاده از پلاگین Element 3D می توانید اشیا و محیط سه بعدی ثابت یا انیمیت شده را با فرمت های مشخص در افترافکت فراخونی کنیم. اما وقتی نوبت به متحرک سازی اجسام پیچیده و خاص می رسد با محدودیت های بزرگی رو به رو می شویم چون همون طور که از عنوان افترافکت پیداست، نرم افزاری جهت کامپوزیت می باشد. ولی این بدان معنی نیست که نمی توان از AE در امور سه بعدی استفاده کرد چون که نرم افزارهای ۳D امکان تنظیم رنگ تکی یا کلی لایه هارو به حالت طبیعی ندارند پس می بینیم که در این حوضه از کار هم ما به افترافکت نیاز اساسی جهت ترکیب و طبیعی سازی لایه های ساخته شده در برنامه های سه بعدی خواهیم داشت. آموزش جامع پلاگین المنت تریدی جهت یادگیری روی سایت موجو است.

نرم افزار افترافکت

ارتباط افترافکت با سایر برنامه های ادوبی

یکی دیگر از قابلیت های شاخص نرم افزار ادوبی افترافکتس ارتباط های مستقیم و غیر مستقیم با سایر نرم افزارهای ساخت شرکت ادوبی، نظیر پریمیر، فتوشاپ، کاراکتر انیماتور، ایلستریتور و مدیا انکوردر می باشد.

این ارتباط های بین افترافکت و سایر نرم افزارهای حرفه ایی علاوه بر ایجاد راحتی خیال و محیطی کاربر پسند، ابزارها و امکانات فوق العاده یی را در اختیار علاقمندان به سیتما، تلویزیون، موزیک ویدیو و ویدیوهای تجاری و تبلیغاتی جهت ویدیو مارکتینگ و ساخت انیمیشن و… قرار می دهد تا بتوانند در بالاترین سطح استانداردها ساخته های شگفت انگیز و خیره کننده یی را بسازند.

ارتباط مستقیم افترافکت با سینمافوردی

از دیگر قابلت های خاص نرم افزار افترافکت قابلیت ارتباط مستقیم با نرم افزار سینمافوردی Cinema 4D جهت ساخت صحنه های خیره کننده تر است. همون طور که می دانید قابلیت های افترافکت در ساخت اشیاء و جلوه های ویژه دوبعدی محدود میشود و ما برای اینکه از این محدوده پا فراتر بگذاریم نیاز به یک برنامه سه بعدی داریم که سینمافوردی به دلیل محبوبیت و راحتی کار بهترین گزینست. که در صورت علاقمندی به یادگیری این برنامه پکیج آموزش مقدمات تا ضروریات سینمافوردی در سایت گرافیستار ارائه شده است.

به طور مثال اگر بخواهید در یکی از صحنه هایتان یک ربات قرار دهید و آن ربات حرکات فیزیکی خاصی را انجام دهد، باید ربات و حرکات او را در برنامه های سینمافوردی آماده سازی کنید و بعد از انتقال فیلم به سینمافوردی و تنظیم و ترکیبش با استفاده از ساخت سایه و نورپردازی آنرا به شکل طبیعی در آورده و نتیجه مستقیم کار را می توان در افترافکت مشاهده کرد.

افترافکت

ترکینگ یا ردیابی در افترافکت

یکی از قابلیت های اصلیی که هر نرم افزار ویرایش فیلم و جلوه های ویژه باید داشته باشد وجود ابزار ترکینگ می باشد. خوشبختانه در افترافکت دو ابزار حرفه ایی Motion Tracker جهت ردیابی جسم متحرک در صحنه و ۳D Camera Tracker جهت بدست آوردن مختصات سه بعدی حرکتی دوربین وجود دارد که از جمله کاربردی ترین های افترافکت هستند.

جهت ترکینگ برنامه های جداگانه ی قدرتمندی همچون mocha, Boujou و PF Track وجود دارد که هر سه این برنامه ها با افترافکت سازگاریی خوبی دارند مخصوصا نرم افزار موکا Mocha که در نسخه های جدید ارتباط کاملا مستقیم را با AE برقرار کرده است.

نرم افزار افترافکت

ساخت فیلم های ۳۶۰ درجه یا VR در افترافکت

از دیگر قابلیت های فوق العاده نرم افزار افترافکت پشتیبانی از ساخت فیلم های واقعیت مجازی Virtual Reality یا فیلم های ۳۶۰ درجه می باشد که طرفداران زیادی در سطح جهان پیدا کرده اند. در داخل افترافکت ویرایشگر وی آر کامپ VR COMP EDITOR قرار دارد که در این بخش براحتی می توان فیلم های VR یا ۳۶۰ را ویرایش کرد. در نرم افزار افترافکت امکان افزون جلوه های ویژه را به فیلم های ۳۶۰ درجه وجود دارد که با استفاده از هدست VR می توانیم همزمان تغییراتی که در فیلم ها اعمال می کنیم را ببینیم.

نرم افزار افترافکت

پرورش استعدادها و خلاقیت افراد به کمک افترافکت :

استفاده از نرم افزار افترافکت، زمینه مناسبی را برای ایجاد تغییرات و ویرایش فایل های ویدئویی ایجاد می کند که با استفاده از این نرم افزار عالی و کاربردی می توانید از ابتکارات و نو آوری های فردی خود برای تهیه ویدئوهای بسیار زیبا و منحصر به فرد استفاده کنید. نرم افزار افترافکت موجب تقویت مهارت ها و استعدادهای شما در زمینه ویرایش و تولید فیلم ها و آثار هنری گوناگون می گردد.

راه ها و روش های درآمدزایی با افتر افکت در ایران

با استفاده از نرم افزار افترافکت قادرید پروژه های ویدیویی خلاقانه و منحصر به فردی را در زمینه تدوین، انیمیشن و تیزرهای تبلیغاتی مختلف به افراد یا شرکت های متعدد ارائه کنید و به این ترتیب زمینه را برای کسب درآمد و اشتغال خود آغاز کنید، از این رو شما می بایست با توجه به علایق، توانایی و بازار هدف خود در زمینه های معرفی شده ی زیر شروع به فعالیت کنید:

نرم افزار افترافکت

۱- اولین راه کسب درامد با افترافکت در ایران که در طی یکی دو سال گذشته تا به امروز رشد قابل توجهی داشته، ساخت تیزر های موشن گرافیک و انیمیشنی برای کسب و کارها و پخش آن در شبکه های اجتماعی می باشد که واقعا بازار داغی دارد. شما می تونید بصورت تکی یا گروهی شروع به فعالیت و ساخت انیمیشن های چند دقیقه ایی کنید که خوشبختانه این نوع سبک درامدزایی از افترافکت به شکلی هست که هر شخص می تواند با یک سیستم مناسب و به روش فریلنسر به کسب درامدهای ماهیانه ی بالایی بپردازد.

۲- دومین حوضه ی ساخت تیزر های تبلیغاتی یا موزیک ویدیو به سبک جلوه های ویژه می باشد. در این روش ما نیاز به یک فیلم خام فیلم برداری شده از محیط واقعی داریم که باید جلوه های ویژه خاص خود از قبیل تغییر آسمان، گذاشتن نور، و در کل صحنه هایی که ساخت آنها به شکل واقعی امکان پذیر نیست. این حوضه نیازمند دانش تخصصی بالایی نسبت به افترافکت و پلاگین ها می باشد چونکه هیچ پروژه آماده ی خاصی جهت پیش برد پروژه ها وجود ندارد در نتیجه می توان درامد های بسیار بالایی رو براساس نوع پروزه دریافت کنید.

۳- سومین روشی بازار کار خوبی دارد در زمینه کارهایی مثل تدوین و قرار دادن افکت ها برای فیلم های عروسی، تولد و … می باشد ، شما به راحتی می توانید با کمی آموزش و استفاده از پروژه های آماده، وارد این حوضه ی کاری شوید. در این روش چون پروژه های انجامی بصورت شخصی برای افراد می باشد در نتیجه حساسیت خیلی بالایی نمی توان نسبت به آن ها در مقایسه با روش های قبلی که قرار است در معرض نمایش عموم قرار بگیرند داشت ولی اگه تعداد پروژه های انجامی در ماه بالا باشد درامد این حوضه هم قطعا قابل قبول هست.

تفاوت افترافکت با پریمیر در چیست ؟

نرم افزار افترافکت AfterEffets و نرم افزار پریمیر Premiere هر دو ساخته ی کمپانی مشهور Adobe هستند و عملکرد هر کدوم مکمل دیگری هست در حالی افترافکت و پریمیر طوری ساخته شده اند که کاربران را بطوری وادار به استفاده ی همزمان از این دو برنامه می کند.

اگر بخواهیم نرم افزار AfterEffets و نرم افزار Premiere را با هم مقایسه کنیم: نرم افزار پریمیر برای ویرایش انواع ویدیو مثل موزیک ویدیو، فیلم و سریال، فیلم مجالس و… طراحی شده است. علاوه بر تدوین ویدیو، پریمیر امکانات دیگری مثل اصلاح رنگ حرفه ایی، حذف پرده ی سبز، ویرایش صدا، اضافه کردن متن ها و اسلایدهای جذاب می باشد.

نرم افزار افترافکت بطور کلی برای ساخت جلوه های ویژه، کامپوزیت و نیز ساخت انیمیشن ها و موشن گرافیک های دوبعدی طراحی شده است.

نرم افزار افترافکت

روش درست استفاده از این دو نرم افزار به این شکل هست که ابتدا راش های خام خود را در پریمیر با توجه به سناریوی مشخص شده تدوین کرده سپس هر کدوم از راش هایی که نیاز به جلوه های ویژه دارد رو بصورت مستقیم به افترافکت انتقال داده و بعد از انجام کارهای مورد نظر تاثیر مستقیم و آنی کارمون رو در پریمیر می بینیم و در نهایت هم عملیات تصحیح رنگ و خروجی رو در پریمیر انجام می دیم.

در کل برای ویرایش ویدیو استفاده از پریمیر و برای موشن گرافیک و جلوه های ویژه استفاده از نرم افزار افترافکت انتخاب مناسبی می باشد. در واقع شما در افترافکت ویدیو رو ویرایش نمی کنید بلکه به ویدیوی خود جلوه های ویژه متنی، تصویری و حرکتی اضافه می کنید.

تفاوت افترافکت با فتوشاپ در چیست ؟

برنامه فتوشاپ برای ایجاد تغییرات و ساخت افکت های ویژه بروی تصاویر ساخته شده است. اگر در یک پروژه افکت گذاری لازم است تا از تصاویر ساکن با کیفیت بالا استفاده نماید بهترین انتخاب برنامه قدرتمند photoshop می باشد از تصاویر پردازش شده در فتوشاپ میتوان در پروژه های AE استفاده نمود. برنامه فتوشاپ برای پردازش تصاویر ساکن بسیار مناسب و پر قدرت است و برنامه AE برای تصاویر متحرک بسیار پر قدرت طراحی شده است .

نرم افزار افترافکت AfterEffects چیست؟ هر آنچه در مورد افترافکت باید بدانید 23انتخاب بهترین جایگزین برای افتر افکت

خرید یک نسخه اورجینال افتر افکت مخصوص ویندوز یا مک، چیزی حدود ۹۹۹ دلار تمام می‌شود. هرچند در کشور ما نسخه‌های کرک شده بسیاری در اختیار کاربران قرار می‌گیرند، اما این نسخه‌ها کامل نبوده و تمام آپشن‌های آن نرم‌افزار را در اختیار کاربران قرار نمی‌دهند!

شرکت ادوبی (Adobe)، یک نسخه از نرم‌ افزار افتر افکت را هم از طریق اشتراک ماهیانه و سایت Adobe Creative Cloud، در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

حق اشتراک سرویس ماهیانه Adobe Creative Cloud برای استفاده از نرم‌افزار افتر افکت، حدوداً ۶۵ هزار تومان و برای استفاده از Adobe Suite، (شامل: ایندیزاین، ایلوستریتور، فتوشاپ و ….) تقریباً برابر با مبلغ ۱۶۰ هزار تومان به‌صورت ماهیانه می‌باشد.

از طرفی افترافکت که برای جلوه‌های بصری و سینمایی طراحی شده است، برای اجرای برخی از جلوه‌های ویژه و برخی از ویژگی‌های خودش، به پردازنده و رم (RAM) قدرتمندی نیاز دارد. داشتن رم بالا و پردازنده قوی هم منوط به پرداخت هزینه‌های بالایی است که احتمالاً هرکسی توان تأمین و خرید آن را نداشته باشد.

ارسال در :
لینک کوتاه :