چه زمانی شغلمان را برای فریلنسری گرافیک یا تدوین رها کنیم؟

چه زمانی شغلمان را برای فریلنسری گرافیک یا تدوین رها کنیم؟ 8

چه زمانی شغلمان را برای فریلنسری گرافیک یا تدوین رها کنیم؟

اگر استعداد هنری داشته باشید اما مسیر زندگی شمارا به سمت شغلی کشیده باشد که به آن علاقه ندارید، قطعا همیشه در گوشه ای از ذهنتان دوست دارید شغلتان را رها کنید و به علاقه خود بپردازید. با وجود فریلنسری و به لطف اینترنت امروزه اینکار از هر زمانی راحت تر شده است اما باید بدانید چه زمانی شغلتان را رها کنیم و در چه شرایطی فریلنسر گرافیک یا تدوین شویم تا ضربه نبینیم. در این مقاله درباره این موضوع صحبت می کنیم و نکاتی را مطرح می کنیم که قطعا در این مسیر و تصمیم گیری به کمک شما خواهد آمد.

 

فریلنسری به عنوان درآمد جانبی:

مزیت اصلی شغل با درآمد ثابت پایدار بودن درآمد شماست اما درآمد پایدار در فریلنسری تنها زمانی ایجاد می شود که مشتری های زیادی داشته باشید و به قول معروف جا افتاده باشید. رها کردن درآمد ثابت برای کسی که تجربه فریلنسری ندارد کمی ترسناک به نظر می رسد و منطق حکم می کند بدون تجربه شغل خود را رها نکنید. برای رفع این مشکل می توانید فریلنسری را در کنار شغل ثایت خود شروع کنید و پس از ساعات کاری پروژه های سبک بگیرید تا با پستی و بلندی های فریلنسری آشنا شوید. علاوه بر کسب تجربه، فریلنسری به عنوان شغل جانبی به شما این امکان را می دهد تا با تعدادی مشتری رابطه ثابت برقرار کنید و زمانی که از شغل ثابت خود خارج شدید، پروژه داشته باشید.

چه زمانی شغلمان را برای فریلنسری گرافیک یا تدوین رها کنیم؟ 10

تغییری که سخت است:

در چه شرایطی فریلنسر شویم ؟ بایید با خودمان رو راست باشیم، بسیاری از افرادی که شغل ثابت دارند ممکن است روزانه ۸ یا ۱۰ ساعت سر کار باشند اما فقط دو تا سه ساعت آن کار مفید است. اگر برای مدت طولانی در یکی از این مشاغل فعالیت کرده باشید احتمالا به خوبی از وقتتان استفاده نمی کنید و کمی در مدیریت زمان بد عادت هستید. برای تغییر از این زندگی کارمندی به زندگی فریلنسری باید از وقتتان مثل الماسی با ارزش مراقبت کنید، البته منظورم این نیست که باید از هشت صبح تا دوازده شب کار کنید. اکثر فریلنسر های موفق ساعات مشخصی در روز را برای کار انتخاب می کنند که اتفاقا بر خلاف تصور شما ساعات زیادی هم نیست، اما در همان ساعات محدود با تمرکز بالایی فعالیت می کنند و دارای راندمان بالایی هستند. تغییراتی از این دست برای شما که می خواهید از شغل ثابت به فریلنسری رو بیاورید ممکن است سخت باشد.

مشکل دیگری که این تغییر شغل ایجاد می کند تنبلی است! اگر به فعالیت در محیط کار عادت کرده باشید، کمی سخت است که در محیط گرم و نرم منزلتان کار انجام دهید. عادت کردن به شیوه جدید درآمد و برنامه ریزی برای آن هم چالشی است که اکثر افراد با آن مواجه می شوند.

فرمول دو مرحله ایی افزایش هوش مالی فریلنسر ها

 

در چه شرایطی و زمانی فریلنسر شویم

دستاورد های این تغییر:

در چه شرایطی فریلنسر شویم ؟ همانطور که می دانید اکثر سختی ها در زندگی به یک اتفاق شیرین ختم می شود و تغییر شغل به فریلنسری هم اگر درست انجام شود، می تواند یکی از بهترین اتفاقات زندگی شما باشد. ترقی شغلی مسئله ای است که به راحتی در ایران امکان پذیر نیست، زیرا کمتر کارمندی شانس پیشرفت در شغلش را دارد اما فریلنسری مسیر پیشرفتی را به روی شما باز می کند تا به هر چه آرزو دارید برسید. ویژگی بی نظیر دیگر فریلنسری درآمد نامحدود است. شما به راحتی می توانید با افزایش مهارت و تجربه خود، دستمزدتان را افزایش دهید و در واقع سقفی برای این کار وجود ندارد. طراحان و تدوینگران زیادی هستند که دستمزد های بسیار بالا و چند ده میلیونی دریافت می کنند و سرشان هم بسیار شلوغ است. ویژگی لذت بخش دیگر، ساعات کاری منعطف است. در زندگی فریلنسری در هر ساعاتی از شبانه روز که راحتید می توانید کار انجام دهید، علاوه بر این هروقت نیاز استراحت یا مسافرت داشتید بدون چانه زدن برای مرخصی می توانید این کار را انجام دهید!

چرا پونیشا بدترین انتخاب برای فریلنسرها است؟

چه زمانی شغلمان را رها کنیم؟

برای فعالیت در حوزه گرافیک یا تدوین، نیاز به دو عامل تخصص و تجربه دارید. برای یادگیری و متخصص شدن در حوزه مورد علاقه تان باید برای آموزش خود زمان صرف کنید. (ورود به دوره های آموزشی گرافیستار)

اما برای تجربه، همانطور که گفتیم بهتر است فریلنسری را به عنوان شغل جانبی شروع کنید. اگر در گرفتن پروژه مشکل دارید می توانید از دوره بازاریابی و گرفتن پروژه برای گرافیست ها و تدوینگران استفاده کنید. پس از گذراندن این دوره می توانید به راحتی برای کار خود بازاریابی کنید و پروژه بگیرید. زمانی که رزومه و اعتبار مناسبی برای خودتان دست و پا کردید و به درآمد ثابت رسیدید، با شجاعت از شغل ثابت خود استعفا دهید و به شکل جدی به فریلنسری بپردازید.

چه زمانی شغلمان را برای فریلنسری گرافیک یا تدوین رها کنیم؟ 13

ارسال در :
لینک کوتاه :