آموزش ایجاد سند جدید و کار با آن در ایندیزاین ✔️(ویدئویی)


آموزش ایجاد سند جدید و کار با آن در ایندیزاین

ساخت یک سند جدید در نرم‌افزار ایندیزاین (InDesign) به منظور آغاز یک طرح صفحه‌آرایی ساده در ابتدا ممکن است به نظر بیاید که نیاز به تأمل بیشتری دارد. بهتر است از امکانات گسترده‌ای که این نرم‌افزار در قسمت ساخت سند فراهم کرده است، به طور کامل استفاده کرده تا طرح خود را بهبود دهید. تعیین تعداد صفحات، تعریف حاشیه‌های کاغذ، تعیین حوزه خروجی (Bleed) و حوزه مخصوص چاپ (Slug)، تنظیم تعداد ستون و سایر تنظیمات، از جمله مواردی است که باید در مرحله ایجاد سند اولیه تنظیم گردد. البته، این تنظیمات را می‌توانید بعد از ساخت سند نیز تغییر داده و بهبود بخشید. در این آموزش‌ رایگان ایندیزاین همراه گرافیستار باشید.

در زیر تعدادی از اصول و نکات برای ایجاد سند جدید در InDesign آورده شده است:

  1. انتخاب پریست مناسب: ابتدا نوع پریست سند خود را انتخاب کنید. پریست‌ها تنظیمات پیش‌فرضی برای سند ایجاد می‌کنند که به نوع کاری که می‌خواهید انجام دهید بستگی دارد؛ مانند طراحی یک کتاب، بروشور، مجله و غیره.
  2. تعیین اندازه صفحه و جهت: اندازه صفحه سند خود را مشخص کنید (مانند A4، A5 و غیره) و اگر لازم باشد، جهت آن را انتخاب کنید (افقی یا عمودی).
  3. تنظیم حاشیه‌ها و ستون‌ها: تعیین حاشیه‌ها برای سند (مانند حاشیه‌های داخلی، بیرونی، بالا و پایین) و تعداد و عرض ستون‌ها را تنظیم کنید.
  4. تعداد صفحات: تعداد صفحات مورد نظر خود را تعیین کنید. اگر برای یک چاپ بزرگتر استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که تمام صفحاتی که نیاز دارید، در سند وجود داشته باشد.
  5. تنظیمات پیشرفته: برای تنظیمات پیشرفته‌تر، به منوی “More Options” یا “Advanced” بروید. این تنظیمات شامل مواردی مانند تعیین فاصله بین ستون‌ها، جهت چاپ (تک‌رو یا دو‌رو) و تنظیمات دیگر می‌شوند.
  6. استفاده از برگه‌های راهنما: می‌توانید برگه‌های راهنما برای تعیین خطوط تقسیم بندی، محل قرارگیری المان‌ها و سایر اطلاعات راهنما ایجاد کنید.
  7. فونت‌ها و رنگ‌ها: در صورتی که برای طراحی از فونت‌های خاص یا رنگ‌های خاص استفاده می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که این فونت‌ها و رنگ‌ها در دستگاه شما نصب شده و در دسترس هستند.
  8. ذخیره سند: پس از تنظیمات، سند را ذخیره کنید. بهتر است از فرمت InDesign (.indd) برای ذخیره‌سازی استفاده کنید تا از امکانات کامل ایندیزاین بهره‌برید.
  9. شروع طراحی: حالا که سند ایجاد شده است، می‌توانید با طراحی و اضافه کردن محتوا به آن شروع کنید.
  10. بازبینی و آزمایش: پیش از ادامه کار، سند خود را با دقت مشاهده و آزمایش کنید تا از درستی تنظیمات و طراحی اطمینان حاصل کنید.

با رعایت این اصول و نکات، می‌توانید سند مورد نظر خود را با InDesign ایجاد کرده و با استفاده از ابزارها و ویژگی‌های مختلف طراحی‌تان را به بهترین شکل انجام دهید.

پک پیشنهادی: دوره آموزش ایندیزاین از مقدماتی تا پیشرفته

ادوبی ایندیزاین چیست؟ ✔️(کاربردها+دلایل استفاده) 13

ارسال در :
لینک کوتاه :