چگونه خروجی گرفتن از پریمیر را اصولی انجام دهیم؟
ادوبی پریمیر یکی از بهترین و حرفه ای ترین گزینه های موجود برای سفارشی سازی و رندر ویدئوی نهایی است. رندر کردن ویدئو در پریمیر انتخاب های متعددی درباره فرمت، کدک و موارد دیگر پیش رویتان قرار می دهد. این تنظیمات بر روی کیفیت و حجم فایل تمام شده ویدئو اثر خواهد گذاشت. به خاطر تنظیمات مختلفی که در تب اکسپورت وجود دارد به نظر می رسد خروجی گرفتن از برنامه پریمیر کار سخت و دشواری باشد. با اینحال این موضوع آنقدرها هم که فکر می کنید پیچیده نیست. در این آموزش پریمیر سعی می کنیم به شکل کامل خروجی گرفتن در پریمیر را با هم مرور کنیم. در ادامه نحوه تنظیمات را برای به دست آوردن فایل ویدئویی با کیفیت و با حجم و فرمت دلخواه به دست خواهید آورد.
گام اول: پنجره اکسپورت را باز کنید
برای اینکه بتوانید ویدئویی را در پریمیر خروجی بگیرید، به بخش File>Export>Media بروید. می توانید از کلیدهای میانبر Ctrl + M بر روی ویندوز و Cmd + M بر روی مک استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که سکانسی که می خواهید اکسپورت کنید انتخاب شده است. خوب حالا که به مسیر گفته شده رفتید می توانید پنجره تنظیمات اکسپورت را ببینید. شما می توانید هر چیزی از اندازه سکانس ها گرفته تا کیفیت و تنظیمات کدک در فایل نهایی را تغییر دهید.
گام دوم: چیزی که می خواهید اکسپورت کنید را انتخاب نمایید:
با اینکه برای انتخاب چیزی که می خواهید اکسپورت کنید به ابزارهای زیادی نیاز دارید اما تنظیمات اکسپورت در پریمیر بسیار انعطاف پذیر هستند. اولین تنظیمی که توصیه می کنم به آن نگاهی بیندازید انتخاب بخشی از ویدئوست که می خواهید اکسپورت کنید. اگر می خواهید کل سکانس های پروژه تان را اکسپورت کنید بهتر است از این مرحله عبور کنید. با اینحال بهتر است ویدئوتان را در پنجره پیش نمایش بررسی کنید تا مطمئن شوید همه جای آن را خوب بررسی کرده اید.
برای انتخاب بخشی از ویدئو برای اکسپورت دسته های زیر پیش نمایش را بگیرید و آن را به آغاز و انتهای ویدئویی ببرید که می خواهید از آن استفاده کنید. نشانه در سمت چپ پیش نمایش نقطه آغازی ویدئو را کنترل می کند و نشانه سمت راست نقطه نهایی را کنترل می نماید. بعد از اینکه بخشی از ویدئو را که می خواهید اکسپورت کنید انتخاب کردید تنظیمات Source را هم بررسی کنید. می توانید پنجره کراپی در جایی که می خواهید اکسپورت کنید بکشید. وقتی می خواهید پلتفرم خاصی برای ویدئوتان بسازید (همچون فرمت مربعی برای اینستاگرام) می توانید از این گزینه بهره ببرید. اگر نیازی به کراپ رزولوشون خود نداشتید دست به این گزینه نزنید.
گام سوم: تنظیمات سکانس را انتخاب کنید
زمانی که می خواهید ویدئویی را در پریمیر خروجی بگیرید، به اولین چیزی که باید فکر کنید این است که ویدئو کجا قرار است ارائه شود و چگونه دیده شود. می خواهید ویدئوتان را بر روی یوتیوب یا Vimeo آپلود کنید؟ می خواهید ویدئوتان را فشرده سازی کنید و به مشتری بفرستید؟ می خواهید ویدئو را برای ارائه تان آماده کنید؟ مکان ارائه، بر روی تصمیم گیری تان برای مواردی که باید تنظیم شود تاثیر مهمی دارد. انوع مختلفی از preset ها در پریمیر پرو و مدیا انکوردر نصب شده است.
شما می توانید برای فایل اکسپورتی تان یکی از این موارد را به سرعت انتخاب کنید. اگر تصمیم دارید این تنظیمات سفارشی را کنار بگذارید و تنظیمات خاص خودتان را داشته باشید می توانید از بالای پنجره Match Sequence Settings را انتخاب کنید. این موضوع تنظیمات اکسپورت شما را دقیقا به تنظیماتی که می خواهید تغییر می دهد. اگرچه من این گزینه را پیشنهاد نمی کنم چون در بیشتر موارد ارائه شما نیازمند کدک دیگری به جز ویرایش سفارشی خودتان یا کدک متوسط است.
گام چهارم: پلتفرمی که می خواهید برایش خروجی بگیرید را انتخاب نمایید.
ما در این مقاله می خواهیم ویدئومان را برای یوتیوب رندر کنیم. پریمیر پرو پیش تنظیماتی برای یوتیوب و Vimeo دارد و می تواند پروژه شما را برای هر دوی این ها با بهترین تنظیمات اکسپورت کند. با اینحال ما می خواهیم با تنظیمات سفارشی ویدئومان را اکسپورت کنیم.
گام پنجم: فرمت و کدک را انتخاب کنید
بهترین تنظیمات برای پلی بک های وب کدک H.264 است. به همین خاطر می خواهیم فرمت مان را به صورت H.264 انتخاب کنیم. این کدک رایجی برای خروجی گرفتن ویدئو در پریمیر است. برای ۸۰ تا ۹۰ درصد اکسپورت ها می توانید از همین گزینه استفاده کنید. ما سعی می کنیم preset هایی را انتخاب کنیم که با خروجی و سکانس مدنظرمان همخوانی داشته باشد. Sequence ما ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ فریم ۲۳.۹۷۶ fps است.
گام ششم: تنظیمات تان را بررسی کنید و بیت ریت را تنظیم نمایید
بر روی نام خروجی کلیک کنید تا نام خروجی را برای فایل ویدئویی تان انتخاب نمایید. اطمینان حاصل کنید که گزینه های Export Video و Export Audio هر دو تیک خورده اند و فایل هم صدا و هم تصویر دارد. اگر دوست دارید تغییراتی برای سفارشی سازی انجام دهید می توانید در همین پنجره اینکار را بکنید. برای بیشتر ویدئوهایی که قرار است از پریمیر رندر شود، تنظیمات زیر توصیه می شود.
بر روی گزینه Render at Maximum Depth کلیک کنید. اینکار زمان رندر را افزایش خواهد داد و پریمیر تا جایی که ممکن است بیشتر به ویدئوی اکسپورتی تان توجه می کند. بیت ریت نشان می دهد اندازه فایل شما چقدر بزرگ خواهد بود. اگر به فایلی با اندازه کوچک نیاز دارید می توانید بیت ریت را به حداقل برسانید و کمترین مقدار را انتخاب کنید.
برای یک نسخه حرفه ای باید ویدئوتان بیت ریت بالایی داشته باشد تا بهترین گزینه حاصل شود. من از تنظیمات زیر استفاده می کنم:
گزینه Bitrate Encoding Settings را به VBR, 2 Pass تغییر دهید و سپس Target Bitrate را به سمت اندازه انتخابی تان بکشید. این اندازه در پایین پنجره نشان داده خواهد شد. Maximum Bit Rate را دو برابر Target Bit Rate انتخاب کنید. زمانی که ۲pass را انتخاب می کنید نرم افزار پریمیر تایم لاین تان را دوبار اجرا می کند تا مطمئن شود هیچ فریم خرابی وجود ندارد و اکسپورت به درستی انجام می شود.
گام هفتم: می توانید فرآیند خروجی گرفتن از پریمیر یا مدیا انکوردر به پایان برسانید
حالا شما می توانید یکی از گزینه های Queue یا Export را انتخاب کنید.
انتخاب گزینه Queue باعث می شود ویدئوتان به Media Encoder انتقال یابد و سکانس به صف اضافه شود. حالا تنها کاری که باید انجام دهید فشار دادن دکمه سبز در بالای صفحه است تا فرآیند رندر گرفتن آغاز شود. اگر می خواهید سکانس های متعددی را به صورت همزمان برای اکسپورت اضافه کنید این بهترین گزینه خواهد بود. همچنین این گزینه بهتان اجازه می دهد در حالیکه مدیا انکوردر در پس زمینه کار اکسپورت را انجام می دهد به کارتان ادامه دهید.
اما اگر گزینه Export را انتخاب کنید، سکانس ها درست از پنجره اکسپورت باز می شوند. دیگر نمی توانید در حالیکه فرآیند اکسپورت در حال انجام است از پریمیر استفاده کنید. خوب فایل ویدئویی تان حالا رندر شده است.
گام هشتم: تنظیمات را برای اکسپورت های آینده ذخیره کنید
اگر قرار است از این تنظیمات به صورت مکرر استفاده کنید بهتر است به صورت preset جدید آن را ذخیره نمایید. در کنار منوی کشویی preset بر روی دکمه Save Preset کلیک کنید. به این گزینه یک نام بدهید. حالا می توانید در آینده از آن استفاده کنید.
همانطور که مشاهده کردید خروجی گرفتن از پریمیر بسیار ساده و قابل سفارشی سازی است. می خواهید فرآیند اکسپورت را بیشتر تسهیل کنید؟ خوب فایل های خروجی بیشتری از همان سکانس مبدا در Media Encoder اضافه کنید. اینکار برای ایجاد فایل هایی با نوع های مختلف مفید خواهد بود.
اگر به دنبال یادگیری پریمیر به شکل ویدیویی هستید، ما در در گرافیستار یک پکیج آموزش پریمیر را در قالب پروژه های ویژه بازار کار با قیمت بسیار پایین آماده ساختیم تا تمامی شما عزیزان علاقمند بتوانید با کمترین هزینه به سطح بالایی از برنامه برسید و درآمدزایی خود را شروع کنید. جهت اطلاعات بیشتر روی عکس کلیک کنید:
ممنون خسته نباشید
عالی بود
تشکر حسین جان
سلام بسیار عالی و آموزنده بود .
تشکر
ممنون
سایت شما عالی هستش
امیدوارم موفق باشید
https://youmovise.com/