آموزش افترافکت حذف پرده ی سبز

آموزش افترافکت حذف پرده ی سبز 6

آموزش حذف کردن پرده ی سبز (کروماکی) در افترافکت

سلام و درود به دوستان عزیز سایت آموزشی گرافیستار
در این قسمت می خوایم آموزش حذف کردن پرده ی سبز در افتر افکت یا به اصطلاح کروماکی رو بصورت کامل در قالب اجرای پروژه یاد بگیریم.

پرده ی سبز یا کروماکی چیست؟

پرده سبز یا کروماکی به انگلیسی: chroma keying تکنیک پرکاربرد در صنعت جلوه‌های ویژه سینمایی، ساخت موزیک ویدیو و تیزرهای تبلیغاتی می باشد که بسیاری از فیلم های هالیوودی که دارای صحنه های حیرت انگیز هستند با استفاده از تکنیک پرده ی سبز ساخته شده اند. چونکه اجرا و ساخت چنین صحنه هایی بطور معمول غیر ممکن یا دچوار می باشند از این رو از پرده ی خاصی بار رنگ سبز یا در بعضی موارد آبی استفاده می شود (چون این رنگ ها تضاد رنگی بالایی با رنگ پوست انسان و اشائ دارد) که می توانید توسط برنامه هایی از قبیل پریمیر و آموزش افتر افکت محدوده ی پرده ی سبز را حذف کنید و تصویر دیگری جایگزین کنید که در این آموزش بطور عملی به بررسی این تکنیک فوق العاده می پردازیم.

سوپر پک اول آمورش ساخت جلوه های ویژه سینمایی در افترافکت به زبان فارسی

پیش نمایش ویدیویی:

در این آموزش یاد می گیریم که چگونه فیلم هایی که نورپردازی مناسب ندارند رو به بهترین شکل ممکن با پلاگین های مختلف بهینه کنیم و قسمت های اضافی اون را با ابزار مخصوص در افترافکت از سوژه ی اصلی حذف کنیم، و در نهایت برای اون با پلاگین optical flares بکگراند ساده ولی زیبا بسازیم و درکل یک اصلاح رنگ زیبا بروی کارمون انجام میدیم.

آموزش حذف کردن پرده ی سبزابتدا با استفاده از پلاگین Key Correct پرده ی آبی مون را به شکل هموار تری در میاریم یعنی نویز ها و خرابی های موجود را تا حدودی از بین می بریم تا بتونیم راحتتر اون رو حذف کنیم. سپس با استفاده از پلاگین KeyLight پرده ی آبی را حذف می کنیم. بهتره محدوده یی که نزدیک تر به سوژه هست و اوضاع بهتری داره را انتخاب کنیم.

همون طور که در تصویر بالا می بینید سایه بزرگی از شخص روی پرده ایجاد شده که به خاطر نورپردازی نادرست ایجاد شده ولیی با استفاده از تنظیمات پلاگین KeyLight در بخش Screen Matte می تونیم سایه و خرابی های موجود را از بین ببریم، طوری یک یه تصویر مت تمیز را داشته باشیم. که در حالت مت باید سوژه رنگ کاملا سفید و قسمتی که قراره حذف بشه رنگ مشکی داشته باشه.

در ادامه ی کار با ابزار Pentool ناحیه ی اضافی سمت چپ تصویر را برش می دیم و برای ساخت بکگراند هم از پلاگین Ramp بهره می گیریم. برای اینکه صحنه ی جذاب تری داشته باشیم با استفاده از پلاگین optical flares یکسری نورهای خاصی به کار اضافه می کنیم و در نهایت با پلاگین Looks یک تصحیح رنگ خوبی به کار میدیم.

آموزش افترافکت حذف پرده ی سبز 9

ارسال در :
لینک کوتاه :
دانلود
6200 بازدید