۱۰ عادت برتر طراحان موفق فریلنسر که باید بدانید

امتیاز 4.00 ( 1 رای )

عادت طراحان موفق

پیدا کردن و مدیریت صحیح پروژه طراحی، یکی از چالش ­های پیش روی طراحان فریلنسر می­باشد. اما فریلنسرها با رعایت برخی عادت­ ها می­توانند به راحتی پروژه ­ها متعددی را پیدا کنند. این عادات باعث می­شود که نیازی به بازاریابی به منظور پیدا کردن پروژه نداشته باشند و برای چند ماه آینده خود برنامه­ ریزی نماید. بدین منظور در این مطلب به بیان ۱۰ عادت برتر طراحان موفق خواهیم پرداخت که زمینه ­ساز موفقیت آنها به عنوان طراح فریلنسر خواهد شد.

۱/ روحیۀ یادگیری؛ کلیدی‌ترین عادت طراحان موفق

اولین عادت طراحان موفق، یادگیری مداوم است. رمز موفقیت فریلنسرها در یادگیری همیشگی آنها نهفته است. آنها با روحیه یادگیرنده­ای که دارند همواره دانش خود را کمتر از حد لازم می­دانند و تصور می­کنند که همیشه در هر زمینه ­ای چیزهایی وجود دارد که باید آن را یاد بگیرند (از نقطه نظر مهارت طراحی، بازاریابی و …).

۲/ کمک گرفتن از سیستم‌های مدیریتی

عادت بعدی طراحان موفق در فریلنسری، مدیریت کارها است. پس با انتخاب یک سیستم برای مدیریت کارهایتان می­توانید یادآوری­ ها، مدیریت مشتری، صورت حساب ­ها و … را همیشه به یاد داشته باشید.

تنظیم خودکار بعضی از کارها در خیلی از سیستم ­ها امکان­ پذیر است و این امر به شما کمک می­کند که از به خاطر سپردن همه امور راحت باشید. به عنوان مثال می­توانید برای ارسال فاکتورها برنامه زمان­ بندی داشته باشید تا امکان فراموش کردن آن به دلیل مشغله کاری به صفر برسد. اگر کارهای خود را در یک سیستم ثبت نمایید به راحتی می­توانید بر روی انجام آنها نظارت داشته باشید و وقت خود را برای سایر امور مهم صرف نمایید.چ

حتما بخوانید: ۳ مرحله ی اساسی برای مذاکره حقوق طراح حرفه ای

۳/ پیگیری مداوم

پیگیری و مکالمات مربوط به هماهنگی کارها با مشتریان یکی از بخش­ های جدانشدنی در فریلنسری است. اگر این پیگیری­ ها به صورت مداوم و مرتب باشد، تاثیر بسیار خوبی بر روی کارتان خواهد داشت. برای پیگیری به چند مرحله نیاز خواهید داشت، ابتدا زمانی که اولین مکالمه با مشتری انجام می­ شود، سپس هماهنگی ­های لازم در طول پروژه که امکان آگاهی او از همه مراحل پروژه را ایجاد می­کند و با بازخوردهای خود روند پیشرفت پروژه را بهتر نماید.

به منظور ثبت بازخوردهای مشتریان از یک جدول زمانی استفاده نمایید. در مرحله بعد که معمولا بیشتر طراحان آن را نادیده می­گیرند این است که بعد از پایان پروژه با مشتری در ارتباط باشید. ۱ یا ۲ ماه بعد از پایان پروژه با مشتری تماس بگیرید و از رضایت او نسبت به پروژه مطمئن شوید. با این اقدام مشتری متوجه می­شود که برای رضایت او ارزش قائل هستید و برای پروژه­ های بعدی هم به شما مراجعه خواهد کرد.

10 عادت برتر طراحان موفق فریلنسر که باید بدانید 8

۴/ محیط مناسب برای تمرکز کردن

عادت تمرکز در افراد مختلف متفاوت است. به عنوان مثال برخی افراد در یک محیط ساکت تمرکز می­کنند، برخی دیگر در یک کافی­ شاپ و یا برخی از طراحان با صدای موسیقی به کارهای خود می­پردازد.

در هر صورت فریلنسرهای موفق محیطی که در آن تمرکز بیشتری دارند را برای خود آماده می­کنند و عواملی که باعث حواس­ پرتی آنها می­شود را از محیط دور می­کنند، مثلا گوشی خود را سایلنت می­کنند و … . در واقع این اقدامات باعث می­شود که یک محیط مانند دفتر کار برای خود آماده کنند تا در آن با تمرکز بیشتری به پروژه خود رسیدگی کنند.

۵/ بازاریابی دائم

عادت بعدی طراحان موفق این است که به صورت مداوم برای جذب پروژه به بازاریابی می­پردازند. البته بیشتر طراحان معتقد به تاثیر تبلیغات دهان به دهان هستند ولی این بدان معنا نیست که از بازاریابی برای جذب مشتری پرهیز می­کنند.

با استفاده از روش­ های بازاریابی و قرار دادن این روش ­ها در برنامه کاری خود می­توانید به میزان زیادی در مسیر خود موفق عمل کنید. به عنوان مثال محتوی بصری تولید کنید و نمونه کارهای خود را در شبکه­ های اجتماعی به اشتراک بگذارید و یا مطلب آموزشی تولید کنید. این اقدامات می­توانند معرف کارهای شما به مشتریان باشند.

۶/ فکر کردن روی روند پیشرفت

یکی دیگر از عادت طراحان موفق این است که به مسیر پیشرفت خود فکر می­کنند. یک طراح فریلنسر موفق به طور دائمی مسیر کاری خود را بررسی می­کند و روی میزان پیشرفت خود فکر می­کند. با بررسی پروژه ­های خود می­تواند نقاط ضعف کاری را پیدا کند و برای برطرف کردن آن اقدامی انجام دهد. نقاط ضعف یک طراح می­تواند مربوط به برنامه­ریزی کاری، تکنیک­ های طراحی و … باشد.

عادت طراحان موفق فریلنسر

۷/ معاشرت با همفکران

طراحان فریلنسر موفق با همفکران و همکاران خود معاشرت می­کنند. همفکری و گفتگو با طراحانی که دائما در حال یادگیری هستند و نسبت به شما حرفه­ ای­ تر عمل می­کنند باعث می­شود که ایده­ های جدیدی در مسیر کاری شما نمایان شود.

۸/ قول کمتر و عمل بیشتر

یکی از تکنیک ­های تجارت برای عادت طراحان موفق این است که کمتر قول بدهند و بیشتر عمل کنند. مثلا اگر می­دانید که در ۱۰ روز یک پروژه را تمام خواهید کرد، از مشتری زمان بیشتری بگیرید و با زودتر تحویل دادن پروژه به مشتری، یک امتیاز کاری برای خود ایجاد کنید. اما اگر بخواهید در مدت زمان بیشتری پروژه را آماده و تحویل دهید باید با عذر و بهانه به مشتری به توافق برسید.

حتما بخوانید: ۴ اشتباه اصلی فریلنسر ها که باید از آن ها دوری کنید

۹/ توانایی “نه” گفتن

طراحان موفق به پروژه­ هایی که علاقه دارند و باعث ایجاد پیشرفت در کارشان می­شود جواب مثبت می­دهند ولی سایر پروژه ­ها را رد می­کنند. شاید در اوایل کار خود مجبور به پذیرفتن هر نوع پروژه­ای باشید، ولی با پیشرفت در کارهای خود می­توانید مهارت و اعتبار خود را بالا ببرید و با دقت بیشتری پروژه­ های خود را برگزینید.

۱۰/ شناسایی نقاط قوت

طراحان فریلنسر موفق نسبت به نقاط قوت و ضعف خود آگاهی دارند. آنها می­دانند که قرار نیست در همه زمینه­ های طراحی مهارت داشته باشند. شما هم می­توانید به عنوان یک طراح بر روی نقاط ضعف خود کار کنید و نقاط قوت خود را بیشتر در معرض نمایش بگذارید تا دیگران شما را به عنوان یک متخصص در آن حوزه بشناسند. ضمنا این نکته را در نظر داشته باشید که می­توانید بخش ­هایی از پروژه را که در آن مهارت ندارید را به یک متخصص دیگر بسپارید.

شما می­توانید با رعایت چند عادت از ۱۰ عادت طراحان موفق ذکر شده در بالا، به میزان زیادی در کارهای خود موفق باشید. ولی در نظر داشته باشید که میزان موفقیت در طراحی فریلنسری مهم نیست، مهم این است که همواره به دنبال دستاوردهای جدید باشید و از مسیر رشد و پیشرفت دور نشوید.

10 عادت برتر طراحان موفق فریلنسر که باید بدانید 11

dribbble

ارسال در :
لینک کوتاه :